Какви горе долу са цените? Какво му е толкова по специалното от обикновената АГУ? Заслужава ли си да се взима и тн тн.Нека ако има някой който е карал и двата вида да сподели.Става въпрос че искам да сложа на моето Браво АГУ ама не съм наясно нито с цени нито с това как и кое работи.Колата ми е 1.6 16V инжекцион.Дайте съвет какво да направя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво точно е газов изжекцион и рентабилно ли е ?
Collapse
X
-
Re: Какво точно е газов изжекцион и рентабилно ли е ?
rap17ka7a написа:Какви горе долу са цените? Какво му е толкова по специалното от обикновената АГУ? Заслужава ли си да се взима и тн тн.Нека ако има някой който е карал и двата вида да сподели.Става въпрос че искам да сложа на моето Браво АГУ ама не съм наясно нито с цени нито с това как и кое работи.Колата ми е 1.6 16V инжекцион.Дайте съвет какво да направяBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
dudulia написа:rap17ka7a написа:Какви горе долу са цените? Какво му е толкова по специалното от обикновената АГУ? Заслужава ли си да се взима и тн тн.Нека ако има някой който е карал и двата вида да сподели.Става въпрос че искам да сложа на моето Браво АГУ ама не съм наясно нито с цени нито с това как и кое работи.Колата ми е 1.6 16V инжекцион.Дайте съвет какво да направя
Коментар
-
dudulia написа:rap17ka7a написа:Какви горе долу са цените? Какво му е толкова по специалното от обикновената АГУ? Заслужава ли си да се взима и тн тн.Нека ако има някой който е карал и двата вида да сподели.Става въпрос че искам да сложа на моето Браво АГУ ама не съм наясно нито с цени нито с това как и кое работи.Колата ми е 1.6 16V инжекцион.Дайте съвет какво да направяФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
rap17ka7a написа:[... незнам трябва да намеря някой сервиз да се разходя и да говоря с някой там.Можеш ли да ми препоръчаш някой ако си от Сф?
Коментар
-
u_bo
.. и може да кажеш на баща ти, че нищо не пречи на ’обикновената’ АГУ да поразвиеш кранчето - и ’безопасността’ отива на кино.иначе - за да караш безопасно - най-помага да видиш със собствените си очи - някой дето не е карал безопасно как слиза на 2 м под земята - действа отрезвяващо на ’джигитските’ мераци
Коментар
-
u_bo написа:.. и може да кажеш на баща ти, че нищо не пречи на ’обикновената’ АГУ да поразвиеш кранчето - и ’безопасността’ отива на кино.иначе - за да караш безопасно - най-помага да видиш със собствените си очи - някой дето не е карал безопасно как слиза на 2 м под земята - действа отрезвяващо на ’джигитските’ мераци
Коментар
-
Може, след време ти трябва газов инжекцион и спестяваш бутилка и клапан, което ще ти е с около 150 лева по евтино. Само сменяш изпарителите качваш реиката с дюзите навръзват ти компа, правят ти центровката и си готовПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
u_bo
Slavi_Lancia написа:Може, след време ти трябва газов инжекцион и спестяваш бутилка и клапан, което ще ти е с около 150 лева по евтино. Само сменяш изпарителите качваш реиката с дюзите навръзват ти компа, правят ти центровката и си готов
Коментар
-
Аз на пук на всички други ще ти препоръчам обикновенна уредба. Виждам, че искаш да спестиш пари, но каквото и да слагаш нека да е ново и качествено, не някой турски боклук. Аз съм с обикновенна уредба, италианска БРЦ, всички основни работи без бутилката и тръбите са БРЦ и нямам никакви проблеми, да чукна на дърво, но не мога да се оплача, нито от вървене, нито от разход, който извънградско е около 8,5 - 9л./100км. през зимата и същия през лятото с климатик. Настройка беше направена първоначална и след 200-300км. си донастроих изпарителя, вече 7 месеца не е пипана. Бутилката ми е на мястото на резервната гума, пълнителя поръчах да ми го сложат до капачката за бензина, стана много добре и не им вярвай на майсторите, ако кажат, че не става да го сложат там, ще ти надупчат броните и ще стане много грозно. Като цяло мога да ти препоръчам уредба БРЦ, втора кола карам с такава и няма грижи. Имам симулатори на дюзи и ламбда, за да не дава грешки в компа на колата, всичко ми струваше 500лв. Единствен дефект при всички обикновенни уредби е, че въздуховода преди филтъра трябва да се откачи, иначе колата гасне на свободна скорост.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар