казаха ми,че най-вероятно пак е стъпковото мотрочена колко време трябва да се почиства това моторче?прави ми впечетление,че колата го прави като загрее
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гасне като карам на газ и вече и на бензин
Collapse
X
-
и аз имам същия проблем, сменяв ли датчика на оборотите?!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
не, но ходих на сервиз и от там ми казаха,че моторчето не работи и неможаха да ми го подменят веднага и за това го изключиха и карам без него. колата не гасне, но сутрин трябва да 1 подържам на около 1500 оборота, докато се отлепи стрелката на температурния датчиксега трябва да си търся точното моторче и да го сменянякой има ли идея колко струва горе долу?FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
branko_d написа:ами свещите уж скоро са сменяни. почти се потвърди,че става въпрос за проблем със стъпковия моторPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Здравейте, момчета. Чета форума от време на време, но до сега не бях писал. Днес при мен се появи подобен проблем. Имам Фиат Палио, 1.2, 98г. на газ. Колата гасне, когато оборотите са високи (3-4000 или повече) и натисна съединителя. Проблемът се появява само на газ и при 4та или 5та предавка. Не винаги гасне, но да речем половината пъти се случва.
Коментар
-
Добре дошъл!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Откачи акумолатора, за 30 мин, после закачи , запали колат и остави зда работи 15-20 мин без да даваш газ, изгаси и си карай, хубаво е първите 100 км на бензинPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
стана ли?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
1100 са малко множко може бе газовата е малко за настройка, 1000-900 по-добреPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар