имам емулатор,но не го знам колко добре работи в смисал преди време един майстор ми беше казал,че се съмнява дали работиизпарителя е топъл,а от снощи вече и не гасне и не забива муцуназа сега положението е добредано да остане така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гасне като карам на газ и вече и на бензин
Collapse
X
-
u_bo
branko_d написа:обаче нямах този проблем когато беше най-големия студ.проблема се появи откакто изчистихме вчера моторчетата за тихите обороти
Коментар
-
u_bo
Коментар
-
Добро утро колеги, днес колата ми изведнъж спря да има тяга на газ. Натискам педала,но повече от 2000 оборота не минава, независимо дали е в движение или на празен ход . Малко преди проблема минах през няколко локви, понеже преди когато имах пак подобен проблем пак беше валяло и колата спре да има тяга , но като мине време и се оправи. Мисля си да не би да има някъде където да хвърля вода и като попадне вода там да прави този проблем ,защото проблема е само като карам на газ и само в дъждовно време.Какво мислите?FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
продължава този проблем. днес пак се наложи да карам на бензин защо влязох в една локва и сигурно глътна вода и пак неможех да подам газ. в смисъл подавах,но никакъв ефект. дали няма някъде решетка или тапа която да е паднала или износила?дайте някакво предложениеFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
колеги вече откачамако потегля без колата да е загряла напълно,а и някой път и да е загрляа, ми се губят тихите обороти като карам на газ и колата гасне като изключвам от скорост или минавам на ниска предавкаинтересно е,че не го прави винаги тоя номерпреди 2 месеца чистиха моторчетата за оборотитемоля помогнете.откачамFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
u_bo
branko_d написа:колеги вече откачамако потегля без колата да е загряла напълно,а и някой път и да е загрляа, ми се губят тихите обороти като карам на газ и колата гасне като изключвам от скорост или минавам на ниска предавкаинтересно е,че не го прави винаги тоя номерпреди 2 месеца чистиха моторчетата за оборотитемоля помогнете.откачам
Коментар
-
branko_d написа:най-после мога да сиотдъхна /поне за сега/ходих при газаджия и след като сменихме изпаритела / стария беше пълна трагедия/ и премахна ланда контрола.вече изминах около 350км без проблеми.надявам се всичко вече да е ОКF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
след като махнах ланда контрола колата работи по добре,а разходи е почти същия да не кажа малко по надолу.не съм махнал нищо от ел блокаобясниха ми,че за моята газова уредба вече няма къде да се оправи ламбда контрола. според газаджитя е попаднала вода в контрола му и тук няма къде да се оправи.за всеки случай ламбда конрола си е в мен, но за сега колата се държи повече от добреутре ми предстои пътуване на което пак ще имам възможността да засеча разхода и да видя как е сегаFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
Yavor написа:По принцип се връзва последователно на радиаторчето на парното.
Коментар
-
честно казано писна ми да съживявам тази тема, но още повече ми писна това което става с колтапродължава да гасне като изключвам от скорост и като свалям от висока на ниска предавкасега обаче го прави и на бензин и на газкакво общо има????искам д ахвана някаква заканомерност кога го прави този номер, но немогаFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
u_bo написа:емулатор на ламбда сонда имаш ли?ако нямаш - от това е.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар