Здравейте колеги, Фиата не беше пален от 1 месец оня ден реших да го припаля и запали. Обаче на другата сутрин като ми трябваше за работа не иска да запали нито на газ нито на бензин а вечерта я оставих на бензин /през ноща е било -11 градуса/ обаче аз свалих акумолатора. Направи ми впечатление че на ключето газ/бензин не му светат лампичките. От какво може да се получи , и как да го управя ? Моля помагайте П.С. Газовата е BRC за моноинжекция и я сложих в Ловеч. Фиата е Браво 1,4 12V въздушния филтър е сменен преди 2500 км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво не пали ни на газ ни на бензин
Collapse
X
-
Re: Браво не пали ни на газ ни на бензин
emgerg написа:Здравейте колеги, Фиата не беше пален от 1 месец оня ден реших да го припаля и запали. Обаче на другата сутрин като ми трябваше за работа не иска да запали нито на газ нито на бензин а вечерта я оставих на бензин /през ноща е било -11 градуса/ обаче аз свалих акумолатора. Направи ми впечатление че на ключето газ/бензин не му светат лампичките. От какво може да се получи , и как да го управя ? Моля помагайте П.С. Газовата е BRC за моноинжекция и я сложих в Ловеч. Фиата е Браво 1,4 12V въздушния филтър е сменен преди 2500 км.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
Да защото го заредих предната вечер и въртеше без проблем, и колата не иска да запали има и газ и бензин. Само дето тоя ключ не свети. И мен щеше да ме остави на пътя между Ахлой и Бургас през лятото защото карах на бензин заредих газ и кат реших да превключа газ-бенизн и няма никой. На магия превклъчих понеже ключето е ръчно и до София се прибрах без проблем. След това няколко месеца също нямаше проблеми само лампичките лемпичките изгасват и се включват от време на време, и оня ден вече нищо не свети. Светка само за малко и кат тръгна да паля гаснат.FIAT BRAVO 1.4 12V 1998г.
Коментар
-
Оправи си тоците и колата ще запали.Може да е предпазител,може да е кофти връзка.Щом не светят лампичките,значи ти липсва захранване или пък ключа е дал фира.Съответно не ти отваря газовият клапан и респективно на газ няма палене.От друга страна,ако е изключило дюза,помпа и т.н. нямаш палене и на бензин :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ако имаш проблем с имобилайзера ше ти свети CODE.Губи ти се захранването на ключа най вероятно и в частност не ти отварят клапаните на газ и бензин , а ако си с емулатор на дюзата от това че няма захранване на ключа газ/бензин най вероятно и тя не работи!Провети да не е изгоряло бушончето на газовата инсталация.Случвало ми е се , дребна работа е а създава главоболия.Пиши резултата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар