Направих грешка да си сложа обикновена газова на Fiat Brava 16 16v ама съм с пласмасов колектор 1 път грумна и от тогава не я ползвам карам си на бензинТа вупроса ми е мога ли да замена с газовите инжекций, цялятя ли трябва да сменям или само някои части и горе доло колко ще струва че и кризата мене тряснаА и каде може в Пловдив
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газовия Инжекцион на ФИАТ
Collapse
X
-
може да работи добре и с обикновенна,ама трябва да се отстранят нещата оставени от предходния газаджия,така ще ти струва най ефтино,ако та бий парата ,слагай си газов инжекционпитай янко от септември,близо е до пловдив и можеш да идеш при него да ти погледне колата , qniz му е иметотипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
-
Re: Газовия Инжекцион на ФИАТ
VGP написа:Направих грешка да си сложа обикновена газова на Fiat Brava 16 16v ама съм с пласмасов колектор 1 път грумна и от тогава не я ползвам карам си на бензинТа вупроса ми е мога ли да замена с газовите инжекций, цялятя ли трябва да сменям или само някои части и горе доло колко ще струва че и кризата мене тряснаА и каде може в Пловдив
Коментар
-
абе как гърмите вие, моята за 35 000 км гръмна 1 път, по моя вина- нацъках газ бензин газ бензин и яко ги смеси и затова. никога не ми е гърмяла в движение ! а карах известно време със несменени свещи, после пък сложих бриск и вече съм с тях 25 000 км? настройките си ги правя сам.... нямам представа колко кофти трябва да ви е настроена, че да гърми!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:абе как гърмите вие, моята за 35 000 км гръмна 1 път, по моя вина- нацъках газ бензин газ бензин и яко ги смеси и затова. никога не ми е гърмяла в движение ! а карах известно време със несменени свещи, после пък сложих бриск и вече съм с тях 25 000 км? настройките си ги правя сам.... нямам представа колко кофти трябва да ви е настроена, че да гърми!типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар