Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газовия Инжекцион на ФИАТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газовия Инжекцион на ФИАТ

Направих грешка да си сложа обикновена газова на Fiat Brava 16 16v ама съм с пласмасов колектор 1 път грумна и от тогава не я ползвам карам си на бензинТа вупроса ми е мога ли да замена с газовите инжекций, цялятя ли трябва да сменям или само някои части и горе доло колко ще струва че и кризата мене тряснаА и каде може в Пловдив
    Brava 1,6 16v

може да работи добре и с обикновенна,ама трябва да се отстранят нещата оставени от предходния газаджия,така ще ти струва най ефтино,ако та бий парата ,слагай си газов инжекционпитай янко от септември,близо е до пловдив и можеш да идеш при него да ти погледне колата , qniz му е името
    типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
    хюндай акцент 1.5 CNG
    киа каренс +метан

Коментар

Re: Газовия Инжекцион на ФИАТ

VGP написа:
      Направих грешка да си сложа обикновена газова на Fiat Brava 16 16v ама съм с пласмасов колектор 1 път грумна и от тогава не я ползвам карам си на бензинТа вупроса ми е мога ли да замена с газовите инжекций, цялятя ли трябва да сменям или само някои части и горе доло колко ще струва че и кризата мене тряснаА и каде може в Пловдив
      Ако искаш да видиш как работи Янко от септември звънни ми да ти покажа какво е сложил на мен и няма проблеми.

Коментар

абе как гърмите вие, моята за 35 000 км гръмна 1 път, по моя вина- нацъках газ бензин газ бензин и яко ги смеси и затова. никога не ми е гърмяла в движение ! а карах известно време със несменени свещи, после пък сложих бриск и вече съм с тях 25 000 км? настройките си ги правя сам.... нямам представа колко кофти трябва да ви е настроена, че да гърми!
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ама с пласмасов колектор ли сте !така ми гръмна че го разлепи на две части спомням се че имах много малко газ и тамън щях да зареда и пред газ станциятя стана сичко
          Brava 1,6 16v

Коментар

pakumba написа:
            абе как гърмите вие, моята за 35 000 км гръмна 1 път, по моя вина- нацъках газ бензин газ бензин и яко ги смеси и затова. никога не ми е гърмяла в движение ! а карах известно време със несменени свещи, после пък сложих бриск и вече съм с тях 25 000 км? настройките си ги правя сам.... нямам представа колко кофти трябва да ви е настроена, че да гърми!
            ами тук е ключа за бараката ,щото сам си правиш нещата и затова си работят.......
            типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
            хюндай акцент 1.5 CNG
            киа каренс +метан

Коментар

Working...
            X