Колата си вървеше съвсем добре и на бензин и на газ в началото като сложих газовата уредба. След 3-4мес. започна да гасне, да не държи обороти на бензин. Носих я на газаджиите, по техните думи са изчистили грешки от бордовия компютър, почистили са дюзата и са сменили горивен филтър. След тази намеса колата вървеше нормално около 15-20км. Паля на бензин и след като позагрее малко обръщам на газ. След трето-четвърто палене и гасене отново не мога да паля на бензин. Ако откача "+" клема от акумулатора за 30мин. запалва на бензин и мога да карам така без проблем, но като гася и паля три-четири пъти се връща старото положение. Като карам само на газ нямам проблеми, колата е пушка.Малко объркано стана май, съжалявам, за което.Каква може да е възможната причина?Скапан катализатор?Липсващ ламбда емулатор?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1,4 12V не работи на бензин и след очистване на дюзата
Collapse
X
-
Модерирано:Syjalqwam mnogo za latinicata. Znam prawilata na foruma, no pi6a ot telefon i nqmam kirilica.Ako naistina e ot lipsata na emulatori,kakwa e gore-dolu cenata na emulator za lambda sondata, za6toto az na injektora imam.Съжалявам мого за латиницата. Знам правилата на форума но пиша от телефон и нямам кирилица.Ако наистина е от липсата на емулатори, каква е горе-долу цената на емулатор за ламбда сондата, защото аз на инжектора имам.Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар