Здравейте, аз съм нов във форума отскоро имам Фиат, който е с газова уредба Lovato, засъжаление е малка и често ми свършва газта в градски условия, защото не съм видял, че съм към края и ми казаха, че може да вържа газовата уредба с индикацията на бензина. Въпроса ми е това въобще възможно ли е и как става? П.С. Карам Пунто 1 1.1 бензин/газ Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикация за газта
Collapse
X
-
Re: Индикация за газта
peshko_vr написа:Здравейте, аз съм нов във форума отскоро имам Фиат, който е с газова уредба Lovato, засъжаление е малка и често ми свършва газта в градски условия, защото не съм видял, че съм към края и ми казаха, че може да вържа газовата уредба с индикацията на бензина. Въпроса ми е това въобще възможно ли е и как става? П.С. Карам Пунто 1 1.1 бензин/газ Благодаря предварително.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
-
Ами то и аз така правя по принцип, но идеята ми беше да мога да си го гледам на таблото. Иначе на ключето което е електронно има 4 зелени лампи и една която е червена или зелена според това на какво гориво съм, но не ми отчита колко газ имам. Въпроса ми беше дали е възможно да се върже с бензиномера за да ми отчита на таблото.
Коментар
-
peshko_vr написа:...но идеята ми беше да мога да си го гледам на таблото. Въпроса ми беше дали е възможно да се върже с бензиномера за да ми отчита на таблото.Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Чичо Нено честно да ти кажа и аз съм си мислил за подобно нещо.Поплавъка който отчита нивото на бензина в резервоара е подобен на този който отчита нивото на газта.Не съм пробвал да го направя и не е станало.Единствено трябва да се измисли начина да показва колко бензин имаме като караме на бензин и колко газ имаме като караме на газ автоматично.Другото ми се струва лесна работа.Иначе си прав за сложните работи.Мога да добавя:Работи ли - не го пипай!Не работи ли - пипал си го!
Коментар
-
npace написа:Поплавъка който отчита нивото на бензина в резервоара е подобен на този който отчита нивото на газта.Мога да добавя:Работи ли - не го пипай!Не работи ли - пипал си го!Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар