Явка за дизела гаранция не давам.Там слагат бензин,ама то не пречи да се пробва със 100-тина грама.Виж на бензина слагай.Ако видя моят човек дето ми каза това за газта,мога да го питам дали важи и за дизела.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газта падна много
Collapse
X
-
ventsi79 написа:Като гледам от две седмици цената на петрола се кротна на 40 долара за барел,така че очаквам към средата на февруари цена от 60 ст. за литър газ :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:ventsi79 написа:Като гледам от две седмици цената на петрола се кротна на 40 долара за барел,така че очаквам към средата на февруари цена от 60 ст. за литър газ :DAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
dan4o написа:аиде на метана пресен ,днес го пуснаха,нека бакшишите пак да минат на метан и пропана пак ще паднезаредиха ми го при по ниско налягане обаче, разбира се и парите бяха по малко ,обаче и пробега ще е по малък....Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Днес докато си карах чух по радиото, че Лукойл вдига цената на газта и от днес ще се предлага на 0,79 ст. по бензиностанцийте.Отивам аз на ЕКО да заредя и хоп, изненада,цената е 0,84лв. Как така като съобщават, че ще се предлага на 0,79 ст. а в същото време е 0,84ст.Странно.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар