IvanIanushev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газта падна много
Collapse
X
-
Slavi_Lancia написа:dudulia написа:stivst написа:Колега, вероятно искаш да кажеш да се сложи гас, а не газ? Аз също бих пробвал, защото чувствам че има някакъв подобен проблем. Предполагам ако не помогне поне няма да навреди? Съотношение 1:50 гас към бензин добре ли е? Едва ли е разумно с пълен резервоар да се прави тази процедура.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
nanobanano написа:IvanIanushev написа:0,76 ст. от днес ,айде сега на 0,60 и ще почерпя----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
nanobanano написа:Дали ще се задържи и през лятото или няма такава вероятност?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
dudulia написа:Slavi_Lancia написа:dudulia написа:stivst написа:Колега, вероятно искаш да кажеш да се сложи гас, а не газ? Аз също бих пробвал, защото чувствам че има някакъв подобен проблем. Предполагам ако не помогне поне няма да навреди? Съотношение 1:50 гас към бензин добре ли е? Едва ли е разумно с пълен резервоар да се прави тази процедура.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:dudulia написа:Slavi_Lancia написа:dudulia написа:stivst написа:Колега, вероятно искаш да кажеш да се сложи гас, а не газ? Аз също бих пробвал, защото чувствам че има някакъв подобен проблем. Предполагам ако не помогне поне няма да навреди? Съотношение 1:50 гас към бензин добре ли е? Едва ли е разумно с пълен резервоар да се прави тази процедура.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Мбря, ще ме накарате и мене да тура половин кило газ в резервоара - че плацикам над 30 литра в резервоара, а че дюзата ми е позапушена си е ясно - като я изрежа на средни обороти придърпва и тогава се разбързва. Иначе пали супер на бензин. И без това смятах да поизгоря събралия се бензин - така или иначе старее.Интересано - дали и на дизела да не сложа да видя дали няма да ми поизчисти разпръсквачите.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар