Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газта падна много

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

IvanIanushev написа:
    0.82 айде до края на месеца да караме на 0.70 ст
    Чул те Господ!!!
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Slavi_Lancia написа:
      dudulia написа:
      stivst написа:
      Колега, вероятно искаш да кажеш да се сложи гас, а не газ? Аз също бих пробвал, защото чувствам че има някакъв подобен проблем. Предполагам ако не помогне поне няма да навреди? Съотношение 1:50 гас към бензин добре ли е? Едва ли е разумно с пълен резервоар да се прави тази процедура.
      Колега,много добре съм го написал.Газ се пише със З или поне мен са ме учили едно време,че се пише със З.По въпроса,извинявам се,че не уточних каква точно газ.Имам предвид гаЗ за горене.Преди много години се ползваха гаЗови лампи с фитил и газ за горене.Там се наливаше същата такава газ.Относно това да се пробва,то аз съм човек,който вече го е пробвал по препоръка на приятел монтьор.Преди това бях сложил червен РЕДЕКС,но ефекта не беше особенно голям.С газта нещата се оправиха идеално.
      Верно ли се отпушват дюзите от газ за горене???
      Ами при мен Редекса не помогна,но газта помогна.Решил съм през 2 резервоара да слагам 1л. газ.Освен това и клапаните се измивали идеално от нагар.Това е личен избор,а дали уврежда гумените уплътнения,то не мисля ,че го прави,но знае ли човек...Всеки сам избира какво да прави.
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

газ

на Топливо дори е 0.76 ст
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

ko да кажем ние с метана,ем скъп ем го няма...............ако не се разберат русия и украйна и ма на карат да карам на бензин.........ах тяхната кожа.....
          типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
          хюндай акцент 1.5 CNG
          киа каренс +метан

Коментар

0,76 ст. от днес ,айде сега на 0,60 и ще почерпя
            ----------------------------------------------------------------------------
            Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
            ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
            ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

IvanIanushev написа:
              Дали ще се задържи и през лятото или няма такава вероятност?
              Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
                IvanIanushev написа:
                Надявам се,ако се задържи тъй ще се ходи често до морето wink: В петък вечер тръгвам и в неделя се прибирам,и така през седмица :
                ----------------------------------------------------------------------------
                Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

ебаси кефа, върнаха ме в младините ми
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

nanobanano написа:
                    Едва ли, раздвижим ли се напролет, и веднага пак примката на врата. Поне половината от шофьорите не си ползват колите - половин час каранИе, цял месец страдание , ако се лепнеш някъде.

Коментар

pakumba написа:
                      Че, ти да не си престарял :D
                      Marea Weekend TD100 HLX
                      Големия Кораб

Коментар

ohooo написа:
                        pakumba написа:
                        Че, ти да не си престарял :D
                        E помним все пак времето когато за 6 кинта ладюхата караше 100 километра айде ся!

Коментар

npace написа:
                          E помним все пак времето когато за 6 кинта ладюхата караше 100 километра айде ся!
                          Да. 10 лв за пълна бутилка бяха хубаво нещо, около 43-47 л газ. И опашките си ги биваше, де.

Коментар

dudulia написа:
                            Slavi_Lancia написа:
                            dudulia написа:
                            stivst написа:
                            Колега, вероятно искаш да кажеш да се сложи гас, а не газ? Аз също бих пробвал, защото чувствам че има някакъв подобен проблем. Предполагам ако не помогне поне няма да навреди? Съотношение 1:50 гас към бензин добре ли е? Едва ли е разумно с пълен резервоар да се прави тази процедура.
                            Колега,много добре съм го написал.Газ се пише със З или поне мен са ме учили едно време,че се пише със З.По въпроса,извинявам се,че не уточних каква точно газ.Имам предвид гаЗ за горене.Преди много години се ползваха гаЗови лампи с фитил и газ за горене.Там се наливаше същата такава газ.Относно това да се пробва,то аз съм човек,който вече го е пробвал по препоръка на приятел монтьор.Преди това бях сложил червен РЕДЕКС,но ефекта не беше особенно голям.С газта нещата се оправиха идеално.
                            Ами при мен Редекса не помогна,но газта помогна.Решил съм през 2 резервоара да слагам 1л. газ.Освен това и клапаните се измивали идеално от нагар.Това е личен избор,а дали уврежда гумените уплътнения,то не мисля ,че го прави,но знае ли човек...Всеки сам избира какво да прави.
                            Потвърждавам, че и при мен газта помогна - концентрация 1:100. 300 мл газ на 30-ина литра бензин. Как се отразява на гуми и катализатор - не знам, не съм проверявал. Колкото до измиването на клапаните - тя газта ги мие достатъчно. Не мисля, че е необходимо без причина да се сипва газ в такива количества. Като почнат да се задръстват дюзите - сипваш малко, оправят се и пак си караш. Пък и сега зимата минава повечко бензинец през тях, та не би трябвало да има проблеми.
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                              dudulia написа:
                              Slavi_Lancia написа:
                              dudulia написа:
                              stivst написа:
                              Потвърждавам, че и при мен газта помогна - концентрация 1:100. 300 мл газ на 30-ина литра бензин. Как се отразява на гуми и катализатор - не знам, не съм проверявал. Колкото до измиването на клапаните - тя газта ги мие достатъчно. Не мисля, че е необходимо без причина да се сипва газ в такива количества. Като почнат да се задръстват дюзите - сипваш малко, оправят се и пак си караш. Пък и сега зимата минава повечко бензинец през тях, та не би трябвало да има проблеми.
                              Е остава да Радвам се,че има ефект и при теб.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Мбря, ще ме накарате и мене да тура половин кило газ в резервоара - че плацикам над 30 литра в резервоара, а че дюзата ми е позапушена си е ясно - като я изрежа на средни обороти придърпва и тогава се разбързва. Иначе пали супер на бензин. И без това смятах да поизгоря събралия се бензин - така или иначе старее.Интересано - дали и на дизела да не сложа да видя дали няма да ми поизчисти разпръсквачите.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X