Sash0 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газта падна много
Collapse
X
-
Колега, вероятно искаш да кажеш да се сложи гас, а не газ? Аз също бих пробвал, защото чувствам че има някакъв подобен проблем. Предполагам ако не помогне поне няма да навреди? Съотношение 1:50 гас към бензин добре ли е? Едва ли е разумно с пълен резервоар да се прави тази процедура.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
stivst написа:Колега, вероятно искаш да кажеш да се сложи гас, а не газ? Аз също бих пробвал, защото чувствам че има някакъв подобен проблем. Предполагам ако не помогне поне няма да навреди? Съотношение 1:50 гас към бензин добре ли е? Едва ли е разумно с пълен резервоар да се прави тази процедура.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
qnisZ написа:SHB написа:Твоята с какво се движи?Brava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
-
pazdir написа:Хм, всичко което си изброил Янко, се произвежда от нефт или природен газ, тоест изчерпаеми източници
Коментар
-
qnisZ написа:Жорка за газта и за бензина си прав но за метана не. По принцип метана се води неизчерпаем източник на енергия. Може да се пройзевде от листа от все вазможни буклуци понеже био газа е метан.Brava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
-
dudulia написа:stivst написа:Колега, вероятно искаш да кажеш да се сложи гас, а не газ? Аз също бих пробвал, защото чувствам че има някакъв подобен проблем. Предполагам ако не помогне поне няма да навреди? Съотношение 1:50 гас към бензин добре ли е? Едва ли е разумно с пълен резервоар да се прави тази процедура.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
абе идеята е добра за био газа да го напраят във България ама има едно проблемче представете си каква ще е миризмата на изгорели газове(ако някои е карал на био дизел знае как мирише на пържени картофки) а представети си на био газ от боклуци просто целия град ще има отвратителна миризма на боклук.Освен ако не се слагат някакви добавки за хубав мирис на теменужки:
Коментар
-
Колеги не помните ли края на 2006 година когато А92 беше 1.49 а А95 беше 1.60?Верно газта беше 1.10 което обезсмиляше карането на газ но след това какво стана за 1 година ?Бате Янко казах ти аз едно време че 25 литрова бутилка идва къса.Сега повече от 15 кинта не събира.Ше трябва да мисля за втора като метанаджиите :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар