здравейте, имам палио 1,2 с ГИ откакто го сложих само проблеми, а сега и нов-трудно превключва от бензин на газ, даже изобщо не превключва докато принудително не я запаля на газ.двигателя е загрял, минал съм 10-тина км и не включва.преди това пък изпарителя се заледяваше и естествено не вървеше и ми пуснаха отпление към него от друго място.съмнявам се че може да има нещо подпушено из охладителната ми уредба защото стрелката както е към средата на скалата изведнъж се връща на нормално положение, или мойе и датчика ми за температурата да не е наред.помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трудно превключва от бензин на газ
Collapse
X
-
Каква е газовата инжекжия? :D По принцип ГИто следи температурата на изпарителя и преключва когато стигне зададената температура. Ако имаш проблем със затоплянето на изпарителя найстина може да не превключи на газ. Температурата на изпарителя прябва да е колкото е на двигателя. Спорд мен ходи там кадето са ти слагали уредбата да си доършат работата.
-
Re: Трудно превключва от бензин на газ
dobriganev написа:здравейте, имам палио 1,2 с ГИ откакто го сложих само проблеми, а сега и нов-трудно превключва от бензин на газ, даже изобщо не превключва докато принудително не я запаля на газ.двигателя е загрял, минал съм 10-тина км и не включва.преди това пък изпарителя се заледяваше и естествено не вървеше и ми пуснаха отпление към него от друго място.съмнявам се че може да има нещо подпушено из охладителната ми уредба защото стрелката както е към средата на скалата изведнъж се връща на нормално положение, или мойе и датчика ми за температурата да не е наред.помагайтеFIAT Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
re:трудно пали....
ГИ е ФОБОС и май ще трябва обезвъздушаване на системата щото като го свързаха от другото място отоплението включи веднага на газ, а сега не ще и като го запаля на газ работи известно време добре и после започва да прекъсва и естествено изпарителя е леден, ще я обезвъздуша и ще пиша какво е станалокара PALIO WEEKEND
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар