Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТАРТАРИНИ ремонт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ТАРТАРИНИ ремонт

Здравейте, имам проблем. Колата е Фиат Пунто 1.2 и си дойде от Италия с газова Тартарини. Казаха ми, че едонственият майстор е в Пловдив. А аз явно, от много хора разбрах, имам проблеми с електрониката. Проблемът идва оттам, че в Пловдив не ми казват приблизителна цена на ремонта. Имам си всичко, но са сменени мембраните на изпарителя и някъде нямам ток ))Има ли някой идея какъв е проблемът? Притеснява ме, че ще си оставя колата на ремонт и понеже не ми казват колко ще ми вземат, за да видят какъв е проблемът, ще ме одрусат тотално. Все пак, може да е 100, може и 700 да е, може и повече. Като скрита лимонка.Някой някакви предложения има ли? Тотален профан съм в областта...А, живея в София.

http://www.vwclub-bg.org/forum/viewt...072fe7bbae2e95дано съм помогнал
    типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
    хюндай акцент 1.5 CNG
    киа каренс +метан

Коментар

Имаш ли едно стъпково моторче- посредата на маркуча за газ между изпарителя и двигателя- виси някъде по средата и в него влиза букса с 4 кабела?!Ако имаш такова- отиди в някоя автоморга и го смени за проба- то понякога дава много проблеми на Тартаринита- та.Успех! :D
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Ще кажа за моторчето утре. Иначе, дали не е по-добре ад сменя Тартарини с Ловато? Дали е възможно и има ли идея някой дали е добре? Не знам дали споменах - става въпрос за пълен инжексион.

Коментар

Няма смисъл да сменяш цялата газова- то и ловато ги правят в същия завод,но монтирана в италия уредба е в пъти по- добра от монтирана в БГ- не забравяй и това- смени само скапания стъпков мотор и ще се отпуши. :D
          Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Working...
          X