Здравейте, имам проблем. Колата е Фиат Пунто 1.2 и си дойде от Италия с газова Тартарини. Казаха ми, че едонственият майстор е в Пловдив. А аз явно, от много хора разбрах, имам проблеми с електрониката. Проблемът идва оттам, че в Пловдив не ми казват приблизителна цена на ремонта. Имам си всичко, но са сменени мембраните на изпарителя и някъде нямам ток ))Има ли някой идея какъв е проблемът? Притеснява ме, че ще си оставя колата на ремонт и понеже не ми казват колко ще ми вземат, за да видят какъв е проблемът, ще ме одрусат тотално. Все пак, може да е 100, може и 700 да е, може и повече. Като скрита лимонка.Някой някакви предложения има ли? Тотален профан съм в областта...А, живея в София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТАРТАРИНИ ремонт
Collapse
X
-
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewt...072fe7bbae2e95дано съм помогналтипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
-
Имаш ли едно стъпково моторче- посредата на маркуча за газ между изпарителя и двигателя- виси някъде по средата и в него влиза букса с 4 кабела?!Ако имаш такова- отиди в някоя автоморга и го смени за проба- то понякога дава много проблеми на Тартаринита- та.Успех! :DBrava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар