Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз за монтаж на АГУ

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Сервиз за монтаж на АГУ

    Здравейте колеги. Наближават празниците, а съответно и коледните намаления. Само до края на годината може да си монтирате газови уредби на такива цени при нас (www.metan-bg.com) :- Италиански инжекцион Stefanelli - Изключително стабилна уредба, произведена в Италия от един от най-големите сервизни центрове за АГУ в тази държава. В цената е включена бутилка до 40л с обикновенна сонда и монтаж. ЦЕНА 1250лв (нивомер + 50лв ; бутилка за резервната гума + 50лв ; евросонда + 50лв.)- Обикновенна газова уредба Voltran - В цената е включена бутилка до 40л с обикновенна сонда и монтаж. ЦЕНА 400лв (нивомер + 50лв ; бутилка за резервната гума + 50лв ; евросонда + 50лв.)- Метанов инжекцион - В цената е включена 40л бутилка (италиянска) и монтаж. ЦЕНА 1800лв (нивомер + 50лв)Моля, ако имате въпроси, пишете ми само на ЛС, за да Ви отговоря. Благодаря!!!

    #2
    Ето тук има истинско намаление

    Преди няколко дни си монтирах нов газов инжекцион CAR GAS за 950 лева с узаконяване и безплатни настройки през целия гаранционен срок ?Колата ми върви като на бензин, по нищо не усещам че е на газ.Е на това му викам истинско намаление http://eurogas-bg.net/

    Коментар


      #3
      Преди няколко дни си монтирах нов газов инжекцион CAR GAS за 950 лева с узаконяване и безплатни настройки през целия гаранционен срок ? Колата ми върви като на бензин, по нищо не усещам че е на газ. Е на това му викам истинско намаление http://eurogas-bg.net/
      Радвам се за тебе, важното е да си доволен. Само ще уточня нещо. CAR GAS е така наречената българска уредба ("производител" BSM). Тя е съставена от "сбирщина" от най-евтините части които може да се намерят. Цената отговаря на качеството. Половината изпарители на BSM дават фира на около 30000км, инжекторната им рейка е най-евтината в целият свят. При уредбата на Stefanelli, като за пример, всичко се произвежда от тази фирма. Повече няма какво да коментирам.P.S. Изборът е правото на всеки един човек. Не казвам че даден продукт е боклук, докато този който предлагаме е самото съвършенство. Просто изказвам мнение, свързано с друго такова. Благодаря!!!

      Коментар


        #4
        предлагате ли (+ххх лв.) аванс процесори (timing advance processor) за промяна на искровото предварение? Ако да - какви?
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

        Коментар


          #5
          Разбира се, предлагаме и аванс процесорите на AEB. Те стават за почти всички автомобили произведени преди 2002г. За останалите трябва да се прегледа колата на място. Цената на процесора с монтажа е 150лв.

          Коментар


            #6
            а на лизинг давате ли?
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

            Коментар


              #7
              Колега има си специялен раздел за бизнес този е само за коментари по газовата.

              Коментар


                #8
                изкам да попитам ако си монтирам газова оредба при вас и се окаже че колата спре да върви на бензин какво ще правим защото това им е слабото място слагаш гас и оставаш без бензин
                Subaru B9 tribeca 3.0
                Peugeot 307 04
                Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                Fiat Brava 1.6 16V 103

                Коментар


                  #9
                  Незнам нищо за изпарителите на BSM, но моята е с Томасето изпарител, а те са най-голямата фирма в Италия, произвеждат доста качествено ! Явно Ви се иска да оплюете конкурента си, спомнете си как Първанов стана президент, уредбите БСМ работят отлично и са евтини, това е достатъчно за мен.

                  Коментар

                  Working...
                  X