Здравеите,реших да си слагам газова ловато, но вьпросьт ми е следният:при мен компютарьт не от4ита работата на ламбда сондата,(поне така показа диагностиката даже и след смианата с нова),и разходат ми е 15-16литра.Може ли да вазникнат ниякакви проблеми след монтажа и дали 6те даде по-мальк разход на газ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запитване за газ Брава 1,4
Collapse
X
-
plamen_grЕтикети: –
-
viperecords
.
Какво излиза че компютъра е за смяна така лиАз на моето Браво 1.6 16съм със газово и ми гори 10 на 100значи и на теб там някъде ще ти гори щото там компютъра не играе
-
За да нямаш проблем на газ най-напред трябва да си оправиш работата на двигателя на бензин Макар, че за Брава 1.4 казват, че гори като 1.6 и върви като 1.2 (това в рамките на майтапа), според мен разход 15-16 е твърде много за този двигател Не си мисли, че като сложиш газова уредба и веднага ще ти падне разхода. Имаш друг проблем, който трябва да отстраниш и тогава да слагаш газова. Тя пък (газовата) от своя страна ще ти донесе други проблеми, но да речем, че за тях има писано по форума.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
За да нямаш проблем на газ най-напред трябва да си оправиш работата на двигателя на бензин .... Не си мисли, че като сложиш газова уредба и веднага ще ти падне разхода. Имаш друг проблем, който трябва да отстраниш и тогава да слагаш газова.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Момчил написа:Слагай смело, ти си моноинжекция ламбда сондата не играеFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар