Здравейте, имам Брава 1.6 16V , каква газова да избера, газов инжекцион или обикновена газова уредба.Обикновена Ловато излиза към 550 лева, за газов инжекцион ми искат 950 лева, дали си заслужава.Не карам някаква скъпа кола но не искам да имам проблеми, тези гърмежи ме плашат.Някой може ли да ми предложи по-добра цена за нов български газов инжекцион с включен монтаж в София ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион за Брава 1.6 16V
Collapse
X
-
Re: Газов инжекцион за Брава 1.6 16V
vanko 1 написа:Здравейте, имам Брава 1.6 16V , каква газова да избера, газов инжекцион или обикновена газова уредба.Обикновена Ловато излиза към 550 лева, за газов инжекцион ми искат 950 лева, дали си заслужава.Не карам някаква скъпа кола но не искам да имам проблеми, тези гърмежи ме плашат.Някой може ли да ми предложи по-добра цена за нов български газов инжекцион с включен монтаж в София ?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Re: Газов инжекцион за Брава 1.6 16V
Atanas71 написа:vanko 1 написа:Здравейте, имам Брава 1.6 16V , каква газова да избера, газов инжекцион или обикновена газова уредба.Обикновена Ловато излиза към 550 лева, за газов инжекцион ми искат 950 лева, дали си заслужава.Не карам някаква скъпа кола но не искам да имам проблеми, тези гърмежи ме плашат.Някой може ли да ми предложи по-добра цена за нов български газов инжекцион с включен монтаж в София ?
Коментар
-
Цената е добра, навих се за газов инжекцион и съм записал час за четвъртък, явно не им липсват клиенти при тази цена .Ходих на място, сервиза е в Горна Баня, исках да видя как е положението, монтираха един голям джип, явно си разбират .Какво да гледам при монтажа, какво да искам, има ли някакви особености ?Все пак някой чувал ли е нещо за газов инжекцион CAR GAS ?
Коментар
-
Най напред помисли добре как и каде искаш да ди поставят бутилката, колко литра да бъде и т.н.т. При монтажа евентоално ще те попитат каде искаш да е копчето. За предпочитане при теб да е от дясно малко под нивото на контактния ключ захванато за таблото.На това място имаш визуален контакт при всички положения и спокойно наблюдаваш и манипулираш с копчето. При монтаж следи окабеляването , всичко добре да е прихванато и да няма висящи кабели и маркучи. Обърни внимание на захващането на тръбата от бутилката до "изпарителя" много фирми използват евтини "миши опашки" които могат да доведат до нежелани случки :D Това с тръбата някои гледат да го притупат и много на рядко слагат опашки.Задължително ги накарай да сложат силикон в отворите когато прекарат тръбите за зареждачката и за основната тръба.Не се сърди ако ти се иска зареждачката да е на казано от теб място но те ти отказват явно има защо Не се съгласявай зареждачката да е поставена отзад на бронята, повечето сервизи него правят , има защо но има и такива които гледат че там е по лесно. Ако ги преговориш да я монтират зад капака за зареждане с бензин добре иначе отстрани на бронята. Има и други работи но да се надяваме че имаш работа с професионалисти. УспехФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Оооооууууу те майсторите както обичат да им казваш кое къде да сложат Нека ти обясня как ще премине монтажа ще отидеш и ще питат каква бутилка къде да е и къде да е зареждачката (евентуално) после щи кажат ела да си вземеш довечера колата и като отидеш нищо няма да е там дет си казал е те разбира се винаги имат логично обяснение за това и ти съответно поклащаш глава и се съгласяваш След това на път за вкъщи псуваш известно време но всичко отминава с времето и се свиква е до момента когато видиш че са си оставили ръцете някъде и трябва да минеш след тях и да поправиш всичко. При мен от оригиналната ГИ не остана много след като последно смених и газовия клапан щото оня турски боклук на 2 пъти се опита да ме запали и то от различни места, мани това че лятото в жегите не ще да превключва. Да оставим на страна незначителния проблем с маркучлето от рейката към МАПа дето от налягането и жегата омеква и си изхвърча когат си иска и колата гасне в движение. Да не говоря за водните съединения които бяха доста по големи от щуцерите на изпарителя и постоянно течаха, та и тях съм сменял с подходящи! Абе кво ти разправям на майстор да не попаднеш Хайде успех стискаме палци, а като марка това не съм го чувал ама споко всички са еднакви важното е да ти я направят като хората и да разбират какво правят. Иначе цената е перфектна направо си е без пари за ГИ.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Еврогаз се казва сервиза
Благодаря за напътствията, всичко съм спазил, времето беше студено и майсторите нямаха нищо против да стоя при тях, много красиво стана, на всяко нещо му се избира мястото.Много внимателно работят и не бързат, сервиза монтира газ от 10 години, а офертата е промоция до края на годината, иначе е по-скъпа.В тази цена ми направиха паспорт и узаконяване със всички стикери и документи, само палиш и караш.Засичах ускорението на газ и бензин е еднакво, на усещам че карам на газ, за разхода ще пиша като го засека ?Ето и линка на сервиза http://eurogas-bg.net/
Коментар
-
Re: Еврогаз се казва сервиза
vanko 1 написа:Благодаря за напътствията, всичко съм спазил, времето беше студено и майсторите нямаха нищо против да стоя при тях, много красиво стана, на всяко нещо му се избира мястото.Много внимателно работят и не бързат, сервиза монтира газ от 10 години, а офертата е промоция до края на годината, иначе е по-скъпа.В тази цена ми направиха паспорт и узаконяване със всички стикери и документи, само палиш и караш.Засичах ускорението на газ и бензин е еднакво, на усещам че карам на газ, за разхода ще пиша като го засека ?Ето и линка на сервиза http://eurogas-bg.net/Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар