Здравеите в понеделник 6те си слагам газова на brava 1.4 sx с климатик и ако мойе да ми кайете кое е по-добриат отдвата кль4а този които сам преминава на газ след достигане на 2.500 оборота или ра4ниа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
прежклу4жател за газ на брава
Collapse
X
-
Моят е автоматичен, но по температура, превключва при достигане на 70 градуса и така първите 3 километра сутрин са винаги на бензин, което според мене е добре.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
По-добре е да сложиш автоматичния, защото въпреки, че е моноинжекция трябва да палиш на бензин и след като ти вдигне над 50 градуса да прехвърляш на газ. Никакъв проблем не е да я изфорсираш на някой светофар или кръстовище докато чакаш. Аз съм с автоматичен ключ и дори сега в студеното сутрин обръщам само на бензин и така карам докато стрелката отлепи от 50-те градуса и тогава вече обръщам на газ.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Има два вида автоматични превключватели, единия е с две позиции - на бензин и автоматичен, а другия с три позиции- на бензин, на газ и автоматичен. По удачен е втория вариант защото, как ще запалим, аки ни откаже бензиновата помпа. Има начин, но трябвя отделно да се подаде напрежение към релето на изпарителя.Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар