Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте сервиз за фабричния метан на Marea Bipower

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте сервиз за фабричния метан на Marea Bipower

мой колега не може да намери сервиз , който да поддържа фабричните инжекциони на Мареа - Тартарини са.в който и да е град, не само в Пловдив.

Няма такъв сервиз. Поне аз не намерих.
    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
    Трезвен ТУК не пиша!
    Un Italiano Vero

Коментар

Да търси в Гърция.

Коментар

сега,нали имаш дюзи,ижектори и редуктор,ако може да се сложи един друк комп за проба?няма да е милиони,може би фобос или някоя друга марка ,която стане ,или пък има вариянти да се ремонтира старата система ,питай янко от септември ,може да даде акъл,има и турски инжекциони,копия на италиаянски,целия кит се продваше за 700лвна теб не ти трябва цялата уредба,все нещо ще се спаси от старата.........така поне мисля
        типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
        хюндай акцент 1.5 CNG
        киа каренс +метан

Коментар

проблема е , че никой не иска и да я погледне’нямам софт за тая система’ и край, така казват на колегата затова се търси сервиз дето поне да я погледнат

Коментар

ами като е толкова сложно ,слагай подходяща почка + един турски изпарител и един ламбда контол + емулатор за инжекторите и си готов,долу горе около 250лвтам някъде ,ако икономисаш ламбда контола и по-ефтино с 130лв и караш на газ,ако парите не са ти проблем слагай все едно нов ижекцион ,всички ще ти ги вземат и ще ти сложат на местото на старите части нови и ще тръгне
            хюндай акцент 1.5 CNG
            киа каренс +метан

Коментар

Извинявам се ама това са пълни глупости. Нещо което е направено перфектно да се омаже с някакви българо-турски килимангели е направо несериозно. Имаше тема на колега от форума, за продажба на мареа Би-пауър и в нея пишеше, че е ходил в сервиза в Гърция и си е направил пълна профилактика на системата. Разровете се в нета и намерете сервиза на Тартарини в Гърция и идете си направете колата. Разхода си заслужава на фона на икономията да се кара тази кола на метан.
              KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
              Land Rover Discovery 2.5TD '94
              EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
              EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
              EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

аз не разбрах че е на метан но там цените са подобни + 100 лв отгоредруго ,и двете ми коли са на метан и аз съм си правил сам тънката част-плочки настройки и тнт ,само платих да ми поставят бутилкитеи тръбите и редукторите.а вървенето и разхода са ми добри ,даже колеги които са си слагали всичко при "майстори" не ми вярват че гори толкова малко
                хюндай акцент 1.5 CNG
                киа каренс +метан

Коментар

За софта може да се намери нещо но проблема е в интерфеисния кабел. Не е като на всички останали а има доста джажи из него и са доста кабелчета до компа на ГИто. Аз лично съм го виждал само на снимка.

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Коментар

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=3c...26_26.y=24Ей тук над Петрол-а на Васил Априлов там в едни гаражи бяха Тартаринито. Скоро не съм минавал да видя дали са още там.
                      LANCIA Dedra 1.6 835A1.000

Коментар

Милене те са там но ако знаеш колко пъти съм питал Вальо за този кабел. Отговора винаги и един и същ че не са го виждали и нямат. :D

Коментар

изпревари ме питано е там , разбира се

Коментар

Working...
                          X