На Алфата за 255 км 23 литра газ /в 25 литрова бутилка/, но със доста натискане /на места със 150 км/ч./, заредено в OMV. А за мошениците на газстанциите сте прави. Скоро с мой приятел /поставя газови уредби/ отиваме да заредим нова празна бутилка/току що сложена/на местна газстанция, и представете си учудването ми когато тия ПЕДАЛИ събраха 30.830 литра газ в бутилка която е 30 литра и не би трябвало да е възможно да се сипят дори 30 литра, а най много 27-28. Да кажа че лъжат като цигани ще е срамно, щото дори циганите не са се опитвали да ме лъжат толкова безсрамно в очите. Та по въпроса съм се наканил да драсна една жалбичка в сайта на комисията за защита на потребителите /като намеря сайта ще оставя линк/, пък да видим кво ще се случи P.S. Най - съм доволен от газта на OMV - минавам с около 30 км. повече от колкото на другите газстанции!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход на газ ....
Collapse
X
-
Crusader написа:P.S. Най - съм доволен от газта на OMV - минавам с около 30 км. повече от колкото на другите газстанции!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз карам само с газ от Шел и ми дава разход извънградско 7.2 до 7.5, като не карам пенсионерската. Градско не карам много, но пък карам на бензин (особено зимата), защото в Кюстендил разстоянията са малки и не се стига до превключване на газ. Забелязал съм обаче разлика в качеството (или може би количеството) на газта дори и между различнитегазостанции на Шел. Карал съм и с ОМВ и не виждам разлика в качеството.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Малко offtopic: сайта на Комисията по търговия и защита на потребителя е http://ktzp.bgГазови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
dr_wolfy написа:Колега ..... Настройката си я правих аз на ухо! ....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:dr_wolfy написа:Колега ..... Настройката си я правих аз на ухо! ....Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
-
brat_John написа:Иво, ти като фен ШЕЛ що не заредиш газ от там. От един месец насам все се каня да ти кажа, че и там има вече газTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:brat_John написа:Иво, ти като фен ШЕЛ що не заредиш газ от там. От един месец насам все се каня да ти кажа, че и там има вече газAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Относно лажливите колонки когато имахме Типото(149С2.046 двувалка моно)на газ даваше различни разходи от порядака на 10-13 литра градско зависимус каде се спва направо фрапиращи случаи.Подобно на колегата по горе 40 литрова бутилка се пълнеше с 42 литра газ как ставаше тва не ми е ясно и после ходи засичай и тва ви говоря за периода 98-2000г. представете си сега за кво става вапрос.Croma CHT
Croma 1.9 multijet
Коментар
-
А относно извънградското майками като го караше Типото даваше е....ти разхода гледал сам по 5 минути в колонката като изтребител женицата на 5-та с 60 и познайте някво невероятно явление от типото 6.4/100.но норомалния разход беше 8/100 100-120 км/h такаче всичко е до каране сменил ли си си ваздушен филтар и при изряден изпарител.А като си помисли човек че тая газова беше слагана без секви там плочки и тем подобни направо дупки в кутията на ваздушния филтар и "Ще стреля бе"Croma CHT
Croma 1.9 multijet
Коментар
-
Orcinus
Re: И при мен е така
ivo098 написа:Ricardo написа:Аз съм с БРАВА 1.8 16 VРазхода ми с газ е 14.8 л/100 км градско с газ и 8.5л/100км извънградско.Казаха ми да си сменя свещите и после да си махна катализатора и на негово място да сложа резонаторно гърне-80 лв. е в бургас.Иначе минавам на бензин
Коментар
-
ivo написа:dr_wolfy написа:Колега ..... Настройката си я правих аз на ухо! ....Fiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар