Днеска за втори път бравата ми даде разход 15.5/100 л. Сега заредих на ОМВ, а предния път на ЕКО и двата пъти по 15. преди това от месец забелязвам малко повишение на разхода но мислех че е от трафика но над 13.5 не е минавало. За съжаление забелязвам и нещо др. колато запаля сутрин и е студена колата върви на пушка, катери оборотите бързо и всичко е наред, но като покарам и загрее имам чуството, че по-бавно набира и се спъва което почва да ме притеснява. Това с спъването го следя от около месец и нещо и сега и разхода вдигна, усещам проблем мисля другата седмица да отида при газаджията кЪдето ми прави газовата да види за кво става въпрос, че искам като преди 12.5 градско :D идеи какво се случва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вдигнахме разхода 15/100 на 1.6
Collapse
X
-
stanleyhacker написа:А не си ли забелязал, че от месец сутрин температурите са доста ниски
Коментар
-
dan4o написа:по-богата ти е сместа и затова като загрее хем не върви ,хем гориBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
разлика във вървенето има защото като е студена моторчето за празен ход запува една дупчица и намаля притока на въздух принудително и увеличава засмукването на гориво. отсега ще ти кажа докога върви така- до 2-та или 3-тата черта като загрее/там вече оборотите са нормални и няма "смукач"/ забележи утре и ще видиш че е такаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:разлика във вървенето има защото като е студена моторчето за празен ход запува една дупчица и намаля притока на въздух принудително и увеличава засмукването на гориво. отсега ще ти кажа докога върви така- до 2-та или 3-тата черта като загрее/там вече оборотите са нормални и няма "смукач"/ забележи утре и ще видиш че е такаBrava 103HP
Коментар
-
Sev написа:въздушен филтър сменял ли си? на около 7500 трябва да се сменя...освен това май все още продават "лятна" газBrava 103HP
Коментар
-
npace написа:С каква уредба е колата?Brava 103HP
Коментар
-
ааааааааааааа не! днеска засякох пак 15!!! бесен съм!утре отивам при моя майстор да види какво става че .... не съм на себе си! мин седмица газаджията я настрои, какво е настройвал нз но пак 15. забравих да видя възд филтър как е но утре ше се разбере! аааааааааа какво и стана на тая кола не мога да разбера, топла я няма никаква, а гори като за последно!Brava 103HP
Коментар
-
Защо не пробваш да засечеш разхода на бензин да не би и там да има проблем и да се окаже, че не е от газовата. Един приятел има браво със същия двигател и миналата зима му гореше по 15-16, докато през лятото в нормата около 9-10.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Защо не пробваш да засечеш разхода на бензин да не би и там да има проблем и да се окаже, че не е от газовата. Един приятел има браво със същия двигател и миналата зима му гореше по 15-16, докато през лятото в нормата около 9-10.Brava 103HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар