Slavi_Lancia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно каква газова уредба да сложа
Collapse
X
-
Като стана въпрос за инжекцион на течна фаза,бих искал да питам колегата (qnisZ) слагал ли е такъв и какви са цените,също има ли наблюдения за разхода на автомобили с такава уредба.Аз на живо още не съм виждал такава уредба за нея само съм чел.Предварително благодаря за информацията. п.с.Казват че дори има леко повишаване на мощността-вярно ли е?
Коментар
-
И аз не съм виждал само съм чувал за тях, системата е Виале маи се казваше, работи с помпи за налягане една в бутилката и една отпред за високото налягане, впръска течна газ през дюзи която от своя страна веднага се изпарява и при изпарението се охлажада и разширява което пък води до по голямата мощност, такава система струваше преди 2 години 3500 лева, мисля че на панаира гледах и струваше 3500 лева.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
u_bo
qnisZ написа:Но не Фобус!!!
Коментар
-
u_bo написа:qnisZ написа:Но не Фобус!!!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар