Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно каква газова уредба да сложа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Slavi_Lancia написа:
    npace написа:
    Няма значение какъв е колектора и в двата случая може да има гърмежи.На този мотор принципно се слага обикновенна уредба даже и без никви емулации.В зависимост от това колко си готов да дадеш цените са от 400 до 1800 (може и 5000 за течна фаза).
    Точно па на тоя мотор без имулатори малко не ми се връзва, За гърмежи с газов инжекцион до сега не съм чул, се едно ти гръмне на бензин, няма да обяснявам що. Може и с обикновена газова но с хубави клапи за гърмежи на всяка една от тръбите и отделно още една преди дроселклапата! + много важния хубав имулатор на ламбда и на дюзи инак ша има ядове, не че така няма да има ама не толкова големи. Аз избрах ГИ и мога да кажа че съм доволен, но има един голям недостатък за да пипнеш нещо по ГИ ти трябва софт и кабели и компютър така че все кат стане нещо трябва да ходиш на спец сервиза, а на обикновената газова и сам моиш си бъзикаш. НО все пак ГИ си е ГИ не очакваи нисък разход ( равен на бензиновия) или пък кои знае колко да върви повече от обикновената газова, но пък мотора се държи много стабилно няма проблеми с оборотите няма проблеми с лошо изгаряне (богата - бедна смес)и въобще ГИ си е една истинска интелигентна газова, така че сам прецени според джоба.
    да ти кажа можеш само да се молиш твоята кола да не почне да гърми и на бензин,не си чувал но може да видиш

Коментар

Аз па да ти кажа че и да се моля тва няма да стане!!! или ако стане за това няма да е виновна ни газовата ни бензиновата уредба !
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

ре

Сега ми препорачаха на Фобос да сложа какво мислите за тази бг марка
        OPEL CORSA 1,3 cdti 2008 6/100

SEAT IBIZA 1,9 TDI 2000г 4.5 /100

FIAT BRAVO 1,6 16v 103 2000г The Pover Sell АГУ 7,5/100

Коментар

Слагай, поне тук в форума няма оплакали се, сервиза ти е на близо маи, и да изкочи нещо ще ги тормозиш.

Коментар

Като стана въпрос за инжекцион на течна фаза,бих искал да питам колегата (qnisZ) слагал ли е такъв и какви са цените,също има ли наблюдения за разхода на автомобили с такава уредба.Аз на живо още не съм виждал такава уредба за нея само съм чел.Предварително благодаря за информацията. п.с.Казват че дори има леко повишаване на мощността-вярно ли е?

Коментар

И аз не съм виждал само съм чувал за тях, системата е Виале маи се казваше, работи с помпи за налягане една в бутилката и една отпред за високото налягане, впръска течна газ през дюзи която от своя страна веднага се изпарява и при изпарението се охлажада и разширява което пък води до по голямата мощност, такава система струваше преди 2 години 3500 лева, мисля че на панаира гледах и струваше 3500 лева.

Коментар

а може ли да попирам съштото ли се отнася за фиат брава 1.6 16в след 98г . бих искал да знам за да се ориентирам какво да взимам ... благодаря предварително
                Fiat Brava 1.6 16v

Коментар

Абсолютно същото, ако имаш пари за инжекция даваи, ако не мисли му все пак има много хора с обикновена газ на тоя мотор особено ако е с метален колектор.

Коментар

Но не Фобус!!!

Коментар

qnisZ написа:
                      Но не Фобус!!!
                      от форума май само ти си на това мнение,ако споделиш защо ще е полезно, не мислиш ли?

Коментар

u_bo написа:
                        qnisZ написа:
                        Но не Фобус!!!
                        от форума май само ти си на това мнение,ако споделиш защо ще е полезно, не мислиш ли?
                        :D Добър въпрос. Колегата като чуе за Фобос... От форума в Карлово идваха 4 коли за монтаж на ГИ Фобос никой не се оплака за толкова време , моята кола +трима приатели си монтирахме Фобос никакви оплаквания . Колите си работят нормално , разхода е много добър. Като гледам в форума доста взеха да се оплакват от "Големите" много хубави марки така че незнам... Аз лично малко по прекалих с километрите , 30хил.км. :D от май месец до сега на газ ,без проблем.Смених филтъра преди рейката но това си е консуматив.
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                        X