Въпроса ми е имам Фиат Браво 1,6 16в 103 коня пална инжекция.та газовата уредба задалжително ли трябва да е с газов инжекцион или може и обикновена.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно каква газова уредба да сложа
Collapse
X
-
qnisZ написа:Еее ти го оправи човека 5000лв. та то колата не е толкова. :D
Коментар
-
npace написа:Няма значение какъв е колектора и в двата случая може да има гърмежи.На този мотор принципно се слага обикновенна уредба даже и без никви емулации.В зависимост от това колко си готов да дадеш цените са от 400 до 1800 (може и 5000 за течна фаза).Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Re: Въпрос относно каква газова уредба да сложа
zara_izrod написа:Въпроса ми е имам Фиат Браво 1,6 16в 103 коня пална инжекция.та газовата уредба задалжително ли трябва да е с газов инжекцион или може и обикновена.Благодаря предварително.
Коментар
-
npace написа:qnisZ написа:Еее ти го оправи човека 5000лв. та то колата не е толкова. :D
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:npace написа:Няма значение какъв е колектора и в двата случая може да има гърмежи.На този мотор принципно се слага обикновенна уредба даже и без никви емулации.В зависимост от това колко си готов да дадеш цените са от 400 до 1800 (може и 5000 за течна фаза).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар