Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газова инсталация?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    ГИ ми струва 1100лв. стига с тия 2000лв.
    Колега не забравяй че на другия колега колата е с 1ц. повече и му трябва ГИ за 6ц. А за 1100лв. ще сложиш някой с ........ марка.

Коментар

qnisZ написа:
      Atanas71 написа:
      ГИ ми струва 1100лв. стига с тия 2000лв.
      Колега не забравяй че на другия колега колата е с 1ц. повече и му трябва ГИ за 6ц. А за 1100лв. ще сложиш някой с ........ марка.
      Да , не се съобразих с това и пак цена от 1400лв. за АГ не са 2000лв.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Мисля че трябваше да отбележа че не си използвам колата за нищо повече от лични нужди!Вози ми гъзът наляво надясно и не е изкарала 1 стотинка Ако ми намериш ГИ за 1400 лева за 5 цилиндъра (не за 4 не за 6) идвам да го сложа.Чувал съм за кви ли не простотии от сорта на : Слагам ти 2+3 и стават 5 , слагам ти 6 пък единия му режем кабела.Виж 5 цилиндров ГИ Ланди Ренцо,БРЦ,Ловато колко пари е и тогава ми обяснявай кое колко.Аз в Пловдив съм намерил за 900 лева кой да ми сложи ГИ но за съжаление колата ми е 5ц а и вече си имам АГУ.

Коментар

npace написа:
          а и вече си имам АГУ.
          Точно така и не си заслужава в твоя случай. Пък и не забравй че си с последното поколение обикновена газова.

Коментар

npace написа:
            Мисля че трябваше да отбележа че не си използвам колата за нищо повече от лични нужди!Вози ми гъзът наляво надясно и не е изкарала 1 стотинка Ако ми намериш ГИ за 1400 лева за 5 цилиндъра (не за 4 не за 6) идвам да го сложа.Чувал съм за кви ли не простотии от сорта на : Слагам ти 2+3 и стават 5 , слагам ти 6 пък единия му режем кабела.Виж 5 цилиндров ГИ Ланди Ренцо,БРЦ,Ловато колко пари е и тогава ми обяснявай кое колко.Аз в Пловдив съм намерил за 900 лева кой да ми сложи ГИ но за съжаление колата ми е 5ц а и вече си имам АГУ.
            Е хубаво тогава щом си наясно с 5ц.ГИ добре няма никой да навивам и обеждавам . Това е един от проблемите на България всеки си мисли че всичко знае
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

От всичко прочетено и не само тук се заковах на мнението, че "Фобос" ще пасне на моята кочинка Благодаря на всички! Това за мен бе като образователен процес в тема напълно непозната. Шапка ви свалям!
              Fiat PUNTO 75 SLX

Коментар

Atanas71 написа:
                npace написа:
                Е хубаво тогава щом си наясно с 5ц.ГИ добре няма никой да навивам и обеждавам . Това е един от проблемите на България всеки си мисли че всичко знае
                Доколкото разбрах аз,мисля че тука е въпрос на личен избор,а не кой колко и какво разбира .Поправете ме ако греша.

Коментар

Sash0 написа:
                  Atanas71 написа:
                  npace написа:
                  Доколкото разбрах аз,мисля че тука е въпрос на личен избор,а не кой колко и какво разбира .Поправете ме ако греша.
                  Прав си в крайна сметка колегата ще си реши какво да слага

Коментар

А решението ми е правилно, нали!?
                    Fiat PUNTO 75 SLX

Коментар

kesten написа:
                      Честно, разбихте ми психиката! Пълният инжекцион ще ми дойде твърде солен, да не кажа непосилен. При ламбда контрол, ако ще си имам само ядове с прехвърлянето от газ на бензин и обратно, схемата се обезмисля. Няма ли надежден вариант?
                      да върви перфектно както набензин така и на газ, ако не погледнеш ключето /какво свети/ няма да разбереш на какво гориво е в момента. Преминаването от газ-бензин както и обратно става равнмерно и плавно. Но не икономисвай стъпково моторче и ламбда контрол. Разход на газ 12-13л./100
                      Прикачени файлове
                      puntovo 90

Коментар

kesten написа:
                        От всичко прочетено и не само тук се заковах на мнението, че "Фобос" ще пасне на моята кочинка Благодаря на всички! Това за мен бе като образователен процес в тема напълно непозната. Шапка ви свалям!
                        Дали имат необходимите сертификати,които се изискват в ЕС?Да не стане тази година слагам,догодина махам,защото....
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                          Дали имат необходимите сертификати,които се изискват в ЕС?Да не стане тази година слагам,догодина махам,защото....
                          Те тогава ше е революцията.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                          X