Atanas71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова инсталация?
Collapse
X
-
qnisZ написа:Atanas71 написа:ГИ ми струва 1100лв. стига с тия 2000лв.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Мисля че трябваше да отбележа че не си използвам колата за нищо повече от лични нужди!Вози ми гъзът наляво надясно и не е изкарала 1 стотинка Ако ми намериш ГИ за 1400 лева за 5 цилиндъра (не за 4 не за 6) идвам да го сложа.Чувал съм за кви ли не простотии от сорта на : Слагам ти 2+3 и стават 5 , слагам ти 6 пък единия му режем кабела.Виж 5 цилиндров ГИ Ланди Ренцо,БРЦ,Ловато колко пари е и тогава ми обяснявай кое колко.Аз в Пловдив съм намерил за 900 лева кой да ми сложи ГИ но за съжаление колата ми е 5ц а и вече си имам АГУ.
Коментар
-
npace написа:Мисля че трябваше да отбележа че не си използвам колата за нищо повече от лични нужди!Вози ми гъзът наляво надясно и не е изкарала 1 стотинка Ако ми намериш ГИ за 1400 лева за 5 цилиндъра (не за 4 не за 6) идвам да го сложа.Чувал съм за кви ли не простотии от сорта на : Слагам ти 2+3 и стават 5 , слагам ти 6 пък единия му режем кабела.Виж 5 цилиндров ГИ Ланди Ренцо,БРЦ,Ловато колко пари е и тогава ми обяснявай кое колко.Аз в Пловдив съм намерил за 900 лева кой да ми сложи ГИ но за съжаление колата ми е 5ц а и вече си имам АГУ.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:npace написа:Мисля че трябваше да отбележа че не си използвам колата за нищо повече от лични нужди!Вози ми гъзът наляво надясно и не е изкарала 1 стотинка Ако ми намериш ГИ за 1400 лева за 5 цилиндъра (не за 4 не за 6) идвам да го сложа.Чувал съм за кви ли не простотии от сорта на : Слагам ти 2+3 и стават 5 , слагам ти 6 пък единия му режем кабела.Виж 5 цилиндров ГИ Ланди Ренцо,БРЦ,Ловато колко пари е и тогава ми обяснявай кое колко.Аз в Пловдив съм намерил за 900 лева кой да ми сложи ГИ но за съжаление колата ми е 5ц а и вече си имам АГУ.
Коментар
-
Sash0 написа:Atanas71 написа:npace написа:Мисля че трябваше да отбележа че не си използвам колата за нищо повече от лични нужди!Вози ми гъзът наляво надясно и не е изкарала 1 стотинка Ако ми намериш ГИ за 1400 лева за 5 цилиндъра (не за 4 не за 6) идвам да го сложа.Чувал съм за кви ли не простотии от сорта на : Слагам ти 2+3 и стават 5 , слагам ти 6 пък единия му режем кабела.Виж 5 цилиндров ГИ Ланди Ренцо,БРЦ,Ловато колко пари е и тогава ми обяснявай кое колко.Аз в Пловдив съм намерил за 900 лева кой да ми сложи ГИ но за съжаление колата ми е 5ц а и вече си имам АГУ.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
kesten написа:Честно, разбихте ми психиката! Пълният инжекцион ще ми дойде твърде солен, да не кажа непосилен. При ламбда контрол, ако ще си имам само ядове с прехвърлянето от газ на бензин и обратно, схемата се обезмисля. Няма ли надежден вариант?puntovo 90
Коментар
-
kesten написа:От всичко прочетено и не само тук се заковах на мнението, че "Фобос" ще пасне на моята кочинка Благодаря на всички! Това за мен бе като образователен процес в тема напълно непозната. Шапка ви свалям!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар