ако ти е непосилен, защо не се замислиш за слагане на ГИ на изплащане?тук в Пд поне на три места го предлагат така?сигурно и при вас ще има къде да е на изплащане.Така със спестените левчета от бензин ще изплащаш ГИ-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова инсталация?
Collapse
X
-
u_bo
-
Re: Газова инсталация?
Plastex написа:Ако беше Варна веднага щях да те насоча къде да поставиш една Ловато уредба, никакви инжекциони или оскъпяващи истории, стига да не ти е пластмасов всмукателния колектор, че доколкото знам тогава си само за газов инжекцион. Не се отнасяй, а веднага я поставяй, до пролетта ще си и избил парите. 25 г. съм на газ, а преди това баща ми поне още 15г, взема ли кола, първото нещо е газовата уредба, даже преди номерата Да не ти пука от гърмежи, има си "кихалки" които предотвратяват грозната гледка от разцепени пластмаси .Fiat PUNTO 75 SLX
Коментар
-
kesten написа:Plastex написа:Ако беше Варна веднага щях да те насоча къде да поставиш една Ловато уредба, никакви инжекциони или оскъпяващи истории, стига да не ти е пластмасов всмукателния колектор, че доколкото знам тогава си само за газов инжекцион. Не се отнасяй, а веднага я поставяй, до пролетта ще си и избил парите. 25 г. съм на газ, а преди това баща ми поне още 15г, взема ли кола, първото нещо е газовата уредба, даже преди номерата Да не ти пука от гърмежи, има си "кихалки" които предотвратяват грозната гледка от разцепени пластмаси .Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:слагаш я прилепена към някой от калниците, за да ти остане свободен багажник за возене на хладилници разни и управляваш.
Коментар
-
kesten написа:Как да разбера дали всмукателния колектор е пластмасов?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:А за дюзите , сигурно колегата не е пускал на бензин от как е монтирал газовото, на 1000км 100 е добре да са на бензин /бе и 50 стигат, ааа-ма де-де!/ , за да не се занемаряват системите за бензин.
Коментар
-
kesten написа:Запушени от какво? И какво следва от това?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Sash0 написа:Някак не върви на кола за 3000 да сложа за 1500 ГИ.....Даже 3к ми излезе с газовата и регистрацията ама тва е друга тема .Никой не отрича,че по доброто е инжекциона (най-добре си е на бензин де то тва всеки го знае) от колкото изпарители мизпарители и разни такива..Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Sash0 написа:Някак не върви на кола за 3000 да сложа за 1500 ГИ.....Даже 3к ми излезе с газовата и регистрацията ама тва е друга тема .Никой не отрича,че по доброто е инжекциона (най-добре си е на бензин де то тва всеки го знае) от колкото изпарители мизпарители и разни такива..
Коментар
-
npace написа:Atanas71 написа:Sash0 написа:Някак не върви на кола за 3000 да сложа за 1500 ГИ.....Даже 3к ми излезе с газовата и регистрацията ама тва е друга тема .Никой не отрича,че по доброто е инжекциона (най-добре си е на бензин де то тва всеки го знае) от колкото изпарители мизпарители и разни такива..Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар