Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запушиха ми въздоховода

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

biker_81 написа:
    Абе всичките сте големи специалисти.Това не е Г.И а обикновенна газова,щом е сложена ламарината то газовата е настроена да работи с нея и проблем няма,и не спъва колата.Може да я спъва но на бензин.Но така или иначе колата на бензин се спъва дори и само от смесителната плочка.
    Охххх мамооо жива да не бях, тука повече нямам кво да кажа, разбирати и на тебе главата колко на майстора дет му е сложил пластината.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
      biker_81 написа:
      Абе всичките сте големи специалисти.Това не е Г.И а обикновенна газова,щом е сложена ламарината то газовата е настроена да работи с нея и проблем няма,и не спъва колата.Може да я спъва но на бензин.Но така или иначе колата на бензин се спъва дори и само от смесителната плочка.
      Охххх мамооо жива да не бях, тука повече нямам кво да кажа, разбирати и на тебе главата колко на майстора дет му е сложил пластината.
      бе и аз мислех нещо такова да напиша ... ама по темата- да , настроена е така да работи , спор няма,НО е настроена да работи с ’удушен’ двигател.Имаше един колега дето питаше"колко коня ще ми падне мощността като сложа газова?"С таз ламаринка двигателя не работи по оптималния начин , по който би могъл. загубил е мощност демек.Ламаринката е ’цигански" ламбда контрол

Коментар

Working...
      X