от къде да намеря във варна тап втора употреба за 1.6 16в за монтаж на датчика ,и какъв трябва да е той. пообиколих моргите но никой не знае какво е това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
от къде да намеря във варна тап втора употреба
Collapse
X
-
тези на рунел са за датчик на хол ,а фиата е с магнитенколега паулос,твоите на каква цена са и само със кабел ли се програмират ,аз търся нещо ефтино и да се програмира със джъмпери .ако някой се интересува на морга аутомотив под моста има ламбда контроли симулатори ключета всичко по 20заключетата 10,но таповете докатосе наканя да взема свършихаFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Ето че попаднах на правилното място ,щом и колегата Янис е тук.Сега се надявам да ми помогнете за схемата на свързване на тези ТАП.Интересуват ме само 4етирите проводника-черна ,кафява,бяла и синя , другите ги знам как са .За сега знам че се връзват на датчика на коляновия вал и че черна и синя са входове , а бяла и синя изходи. Ако можете памагайте .А може и да си разменим някое и друго устройство ,колекцията ми се обогатява все повече само трябва да ги снимам .
Коментар
-
paulos написа:Ето че попаднах на правилното място ,щом и колегата Янис е тук.Сега се надявам да ми помогнете за схемата на свързване на тези ТАП.Интересуват ме само 4етирите проводника-черна ,кафява,бяла и синя , другите ги знам как са .За сега знам че се връзват на датчика на коляновия вал и че черна и синя са входове , а бяла и синя изходи. Ако можете памагайте .А може и да си разменим някое и друго устройство ,колекцията ми се обогатява все повече само трябва да ги снимам .Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар