Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.4 т-jет LPG

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pakumba написа:
    и аз не виждам никво значение ква е системата за натискане на клапана. за самия клапан- да кажем да, има значение донякъде, заради по ниската темп на запалване на бенза, заради правилния момент на запалване на бенза и заради агрегатното съст на бенза. но това според мен дори и да даде отражение, то ще е пренебрежително малко- например да кажем на бенз ще минеш 350 000 без смяна гарн глава, а на газ 300 000. за тези 300 000 ще избил ремонта поне 50 пъти в пари. а и всичко е доста в рамките на предположенията с тази разлика в км. а и колегата ще сложи инжекцион, с правилната настройка и правилния аванс. и нека бъдем реалисти, не знам каква част от произведените коли достигат до възраст 10 години- всичко става- удар, кражба и т.н. така че не се знае все пак колегата дали въобще ще стигне до километри за смяна на гарнитури на главипроблем имат и някои фордове
    ето един линк с обяснение (втория пост)http://www.kaldata.com/forums/index....датение на Имортал и Яниз

Коментар

Колега u_bo все имам мерак да видя мозък като теб на живо.Гледам че си от Пловдив.Защо не се появиш в 18:00 на входа на стадион Пловдив да обсъдим тропането на повдигачите

Коментар

Две коли на газ съм карал, едната направи 100000км за няколко години и беше с хидравлични повдигачи. И сега се кара и новия собственик и той като мен никога не е имал проблем с клапани и каквото и да било. Новата и тя няма проблем с клапани и т.н. Единствените коли дето имат проблем с конверсия на газ са Тойта и то само някой от моторите им. И то щото са много хубави... Ако от сервиза казват, че няма проблем с гаранцията не виждам защо колегата да не си сложи LPG на колата и да си спестява не малко парици за гориво. Все пак дори и с малък годишен пробег ще иска да се радва на колата дълго време, не година две. Ако е за година две то тогава няма смисъл. Реално избиването на системата ще е за около или дори под 10К километра в зависимост от това дали ще се кара предимно градско или не. Аз лично разликата дето ще даваш за бензин спрямо газ бих те посъветвал да я използваш да идеш на почивка и да я изядеш и изпиеш вместо да я даваш на петролната мафия! :D
        KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
        Land Rover Discovery 2.5TD '94
        EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
        EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
        EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Sev написа:
          това е ако избереш Линеа :D мятай се на Браво 1,6 105 или 120 M-Jet, навсякъде чета че този мотор е адски икономичен и доста екологиченне знам при вас как стоят нещата с данъците и подобни
          линеата е по оборудвана в сравнение с бравото...и е по ефтинка с ниаколко бона от пориадъка на 5-6 000 трл ...особено 1.6 мжт са недобираеми за моиа буджет...(засега само на втора ръка) ...нали знаете жена и кола втора ръка не са за предпочитане... :D давидим...живот и здраве...чакам и 1.6 мжт мотора да сложат на линейката...пробегът ми 90 % е градско каране и това ме плаши наистина...с бензина...досега карах палиото както си искам 1.2 16 в сравнително икономична и пъргава си е...но с кола от по висока класа незнам...
          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

колега извинявай за офтопика, ама какво е ’жена втора ръка’ ?има ли ’мъж втора ръка’ ?

Коментар

u_bo написа:
              колега извинявай за офтопика, ама какво е ’жена втора ръка’ ?има ли ’мъж втора ръка’ ?
              :D :D :D добре ако изкаш да поправиа мнението си...като добавиа и *мъж втора ръка...*... :D
              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

Коментар

това е когато някой е еднорък и човека, който му помага е втора ръка
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                  а за жената?

Коментар

van_dal написа:
                    ...абе ще умриа от смиах...стига бре...момци...а под това човек да разбирамели и човек от женскииа пол...дамите да ни извиниат за протеклииа се майтап тук че взе да ми става неудобно ако продължаваме така...

Коментар

Коментар

Даааа...на третото и аз се смях досега...още се смея
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Интересно що като слагах газ и на двете си коли на газ колата работи много по-тихо и леко. :D От детонационните чукания ще да е!За колегата bahricin, ако до сега си карал Палиото на бензин и не ти е било проблем, защо мислиш, че новата с доста по мощен мотор ще харчи повече?
                          KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                          Land Rover Discovery 2.5TD '94
                          EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                          EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                          EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Scorpion_BV написа:
                            Интересно що като слагах газ и на двете си коли на газ колата работи много по-тихо и леко. :D От детонационните чукания ще да е!За колегата bahricin, ако до сега си карал Палиото на бензин и не ти е било проблем, защо мислиш, че новата с доста по мощен мотор ще харчи повече?
                            все пак палиото е 950 кг а линеа*та е поне 1200 кг...и ще се кара предимно градско...пък и обичам малко да потеглиам на сфетофарите пред всички... :D

Коментар

Working...
                            X