Колеги, някой правил ли е сам тази процедура ? Доколкото ми обясниха трябвало да се свали целия и нямал сменяем филтър, а само пластмасова мрежичка ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистване на клапан за газ BRC River ?
Collapse
X
-
qnisZ написа:Да точно така само го почистваш. :DLancia Delta II 1.6 l.e. 55kw 835C1.000
Bigas ELC'92 Lambda Control
Коментар
-
Браво колега!Кажи къде беше твоя филтър. Аз съм с Тартарини газова и се каня от 1 г. да му сменя филтрите. Засега не смея защото май трябва да изпразня цялата газ от бутилката. освен това имам два фитър - един Господ знае къде са ....Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
за този филтър на клапана на газта мога да ти кажа как без да чакаш да свърши газта от бутилката. другия нямам представа къде ти е, затова за него не знам дали важи! отзад на самата бутилка трябва да имаш 2 кранчета, въртят се. затегни и двете, едното е за спиране излизащата газ от бутилката, а другото за тази дето влиза- при зареждане. така като отвиеш малко газ клапан ще изтече газта от тръбата от бутилката отзад до самия клапан и след тва няма д аимаш налягане и си сваляш клапана. внимвай, защото често дефектират и не затварят добре.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
easylife написа:Браво колега!Кажи къде беше твоя филтър. Аз съм с Тартарини газова и се каня от 1 г. да му сменя филтрите. Засега не смея защото май трябва да изпразня цялата газ от бутилката. освен това имам два фитър - един Господ знае къде са ....Lancia Delta II 1.6 l.e. 55kw 835C1.000
Bigas ELC'92 Lambda Control
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар