Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почистване на клапан за газ BRC River ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почистване на клапан за газ BRC River ?

Колеги, някой правил ли е сам тази процедура ? Доколкото ми обясниха трябвало да се свали целия и нямал сменяем филтър, а само пластмасова мрежичка ?
    Lancia Delta II 1.6 l.e. 55kw 835C1.000
    Bigas ELC'92 Lambda Control

Да точно така само го почистваш. :D

Коментар

qnisZ написа:
      Да точно така само го почистваш. :D
      Мерси за отговора Янко :D . Има ли някаква особенност, че аз досега нито такъв вид, нито друг съм отварял и това малко ме притеснява ? При разглобяването и сглобяването му има ли някаква последователност, че не можах да намеря схема.А иначе уредбата е на три години и малко.

Коментар

Успях да се справя с почистването. Наистина не е голяма философия, ама като има подкрепа е по-лесно :DВиждат се ясно боклуците, които се лепят доста на намагнетизирана отверка, шило и т.н.
        Прикачени файлове

Коментар

Браво колега!Кажи къде беше твоя филтър. Аз съм с Тартарини газова и се каня от 1 г. да му сменя филтрите. Засега не смея защото май трябва да изпразня цялата газ от бутилката. освен това имам два фитър - един Господ знае къде са ....
          Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
          MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
          Engine Stamp: 176B9.000
          Version Code: 176BV
          Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

за този филтър на клапана на газта мога да ти кажа как без да чакаш да свърши газта от бутилката. другия нямам представа къде ти е, затова за него не знам дали важи! отзад на самата бутилка трябва да имаш 2 кранчета, въртят се. затегни и двете, едното е за спиране излизащата газ от бутилката, а другото за тази дето влиза- при зареждане. така като отвиеш малко газ клапан ще изтече газта от тръбата от бутилката отзад до самия клапан и след тва няма д аимаш налягане и си сваляш клапана. внимвай, защото често дефектират и не затварят добре.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

easylife написа:
              Браво колега!Кажи къде беше твоя филтър. Аз съм с Тартарини газова и се каня от 1 г. да му сменя филтрите. Засега не смея защото май трябва да изпразня цялата газ от бутилката. освен това имам два фитър - един Господ знае къде са ....
              Значи моето не е сменяем филтър, а е постоянен / пластмасова мрежичка / и се намира в клапана за газта преди изпарителя. Колегата ти е казал за кранчетата на бутилката. Аз мога да добавя, че след като затегнах кранчетата запалих колата на газ и изчаках да загасне сама. Почти никаква газ не изтече от тръбите като го отворих.

Коментар

Working...
              X