Здравейте колеги.Имам един много странен(поне за мен)проблем.Имам Brava 1,6 16V,103 коня,с газова е от скоро.До скоро нямаше проблеми освен това че при висока скорост ако я пусна поинерция(особенно на някое спускане)гаснеше.Но това доколкото знам е от въздуховода(сочи напред а не настрани).Но от скоро се появи друг проблем.На един светофар колата си изгасна от самосебе си.Запалих,покарах 1-2 км и пак изгасна.Превключих на бензин,но малко след това отново изгасна.И така пробвах няколко пъти на бензин и газ и колата си продължи да гасне без никаква видима причина,дори когато е на газ го прави по рядко от колкото на бенз.Имате ли идея от какво може да е този проблем?Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много странен проблем.Brava-та гасне без причина??
Collapse
X
-
Гасне и в момент в които съм спрял на светофар и на празен ход,а понякога дори когато съм и дал газ тя просто придърпа и пак изгасне.М/у другото не е от температурата защото го прави и на студен и за загрл двигател.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
Вземи един парцал, подаи газ до краи и избърши хубаво самият дросел и покраи него където ляга. Когато хваща от чернилката по самият колектор и това бъзика празният ход. На Фиат досега не съм отварял мотора за празният ход, пък и не съм гледал дали може да се отвори, хубаво е ако може да се отвори и самият тои да се почисти защото и тои хваща разни налепи по него.
Коментар
-
addrianna написа:При мен положението стана още по-тежко (за сега нямам време да ходя по сервизи)- изобщо отказва да превключи на газ. Т.е. в момента в който превключи- изгасва. Нито ръмжи, нито се тресе- просто изгасва. Сменихме филтър (не питайте кой) - не е от това.N.Y. State of Mind
Коментар
-
addrianna написа:При мен положението стана още по-тежко (за сега нямам време да ходя по сервизи)- изобщо отказва да превключи на газ. Т.е. в момента в който превключи- изгасва. Нито ръмжи, нито се тресе- просто изгасва. Сменихме филтър (не питайте кой) - не е от това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар