помощ колеги, бравата гори като ламя и не върви.отначало като сложих агу пак си гореше, но беше поносимо 11-12 смесено а сега скочи на 15 че и до 16. Изпарителя ми е брц със сменени мембрани, имам симулатори чека не ми светва, уж всичко е както трябва но явно не е.при обороти под 1500 при рязко натискане забива.смесителя е 32 мм.помагайте, че се видях в чудо.Редактирано заглавие.Прочети и спазвай правилата: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16824 Модераторски екип: fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравата гори като ламя и не върви
Collapse
X
-
дифузора трябва да ти е 35мм,мисля че е върос на настройки,щом на по малкия дифузор се е наложилода препречваш въздуха си мисля че пак ще ти гори и няма да вървина изпарителя има два винта единия е за чувствителноста ,другия е за байпасния отвор,ако е завиттози и се мъчиш само с другия ,кофти резултатитипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
смених маркуча от смесителя до изпарителя със по тънък и махнах дифузьора за въздуха който бях сложил и вървенето се пооправи ,за разхода все още не знам но май ще трябва и тап .за ангренажа казват че нямало белези а аз нямам приспособления за валовете .Имах астра идокато не и дадох близо 20 гр беше много зле.Лошото е че в момента съм принуден да карам едно поло а фиата е в баща миFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар