Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Узаконяване на АГУ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Узаконяване на АГУ

Къде мога да мина тази процедура? и от какво се състои?

Не се състои от кой знае какво. Отнема 5 мин. Има едни на Горубяне. КАто се спуснеш (200 м) от цариградско, първата вляво, караш 100 м, има лек разколон - тръгваш вдясно и ти се пада от лявата страна. Нищо не пише така че внимавай да не го подминеш. А бе с питане до Цариград, нали знаеш ....
    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
    Engine Stamp: 176B9.000
    Version Code: 176BV
    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

На практика се състои от залепване на стикер върху бутилката, издаване на паспорт (ако няма) и залепване на стикер на стъклото.На теория, ако бутилката ти няма паспорт, би трябвало да се демонтира, да й се направят тестове и т.н., но не съм чувал някъде да се прави

Коментар

Immortal написа:
        На практика се състои от залепване на стикер върху бутилката, издаване на паспорт (ако няма) и залепване на стикер на стъклото.На теория, ако бутилката ти няма паспорт, би трябвало да се демонтира, да й се направят тестове и т.н., но не съм чувал някъде да се прави
        Лошото е че при нас искат не само да сваля бутилката, но и да я сменя - била ми 10 годишна...И аз така - карам си незаконен. Нали и зареждането ми е скрито под капачката за резервоара та проблеми нямам... Засега...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor-е, идваш един ден (работен) на гости, водя те на едно място и си отиваш с узаконена бутилка

Коментар

Yavor написа:
            Immortal написа:
            Лошото е че при нас искат не само да сваля бутилката, но и да я сменя - била ми 10 годишна...И аз така - карам си незаконен. Нали и зареждането ми е скрито под капачката за резервоара та проблеми нямам... Засега...
            проблема става като кажат я отвори багажника да видим труп има ли, аааааааа я дай и за газовата така и така си отворил. иначе и съм незаконен и винаги съм бил
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Според мен небива да се прави компромис с сигурноста . Една бутилка струва от 60-100лв. има и по скъпи.Колега вземай една нова директно с паспорт и карай на сигурно.Да незабравяме за корозията която разпада бутилката незабелижимо отвътре ето за това е добре да се смени . Една такава инвестиция на 10г. мисля че не е проблем.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

pakumba написа:
                Yavor написа:
                Immortal написа:
                проблема става като кажат я отвори багажника да видим труп има ли, аааааааа я дай и за газовата така и така си отворил. иначе и съм незаконен и винаги съм бил
                Мен така ме спряха на околомръсното и искаха да ми спират колата от движение.... Защото хем съм незаконен с АГУ-то, хем нямах ГТП (бях забравил за него - срам, срам)... Но те очакваха въпроса "Ами не може ли да направим нещо" и аз им го зададох....

Коментар

Immortal написа:
                  Yavor-е, идваш един ден (работен) на гости, водя те на едно място и си отиваш с узаконена бутилка
                  Хем и лютеница ще ти донеса, а... Какво ще кажеш...Ама първо питай дали ще стане - на бутилката ми пише че е произведена 1998г...Иначе Янко ми каза че това са пълни глупости, ама един газаджия имаме само дето узаконява тука и явно човека си пази хляба.
                  Прикачени файлове
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                  X