Къде мога да мина тази процедура? и от какво се състои?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Узаконяване на АГУ
Collapse
X
-
Не се състои от кой знае какво. Отнема 5 мин. Има едни на Горубяне. КАто се спуснеш (200 м) от цариградско, първата вляво, караш 100 м, има лек разколон - тръгваш вдясно и ти се пада от лявата страна. Нищо не пише така че внимавай да не го подминеш. А бе с питане до Цариград, нали знаеш ....Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
-
Immortal написа:На практика се състои от залепване на стикер върху бутилката, издаване на паспорт (ако няма) и залепване на стикер на стъклото.На теория, ако бутилката ти няма паспорт, би трябвало да се демонтира, да й се направят тестове и т.н., но не съм чувал някъде да се правиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Immortal написа:На практика се състои от залепване на стикер върху бутилката, издаване на паспорт (ако няма) и залепване на стикер на стъклото.На теория, ако бутилката ти няма паспорт, би трябвало да се демонтира, да й се направят тестове и т.н., но не съм чувал някъде да се правиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Според мен небива да се прави компромис с сигурноста . Една бутилка струва от 60-100лв. има и по скъпи.Колега вземай една нова директно с паспорт и карай на сигурно.Да незабравяме за корозията която разпада бутилката незабелижимо отвътре ето за това е добре да се смени . Една такава инвестиция на 10г. мисля че не е проблем.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Humppa
pakumba написа:Yavor написа:Immortal написа:На практика се състои от залепване на стикер върху бутилката, издаване на паспорт (ако няма) и залепване на стикер на стъклото.На теория, ако бутилката ти няма паспорт, би трябвало да се демонтира, да й се направят тестове и т.н., но не съм чувал някъде да се прави
Коментар
-
Immortal написа:Yavor-е, идваш един ден (работен) на гости, водя те на едно място и си отиваш с узаконена бутилкаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар