Някой запознат ли е с интерфейса на Програмата за Връзка със ЕКУ-то на ГИ.ИНтересува ме специално параметъра "TI Ex...".Питах момчетата от сервиза и те казаха "Батка тея където ни ги носят дори незнаят за какво е", а аз осещам че е важен параметър понеже забелязах следната закономерност (Когато кача нивото на подаваната газ от газовото ЕКУ в изходните колектори се наблюдава едно изпукване (предизвикано предполагам от изгарящи газове), обаче като овелича стойноста на параметъра ефекта изчезва)Не ме питайте защо си играя с нещо което работи, понеже отговора е лесен "не ми харесва как е настроена от сервиза"Иначе съм доволен от газовата уредба работи си добре намерих си преходник за връзка с ПЦ просто едно RS-232 to TTL и това е и софтуера ми дадоха абе убава работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за ЕКУ-то на Стефанели ГИ
Collapse
X
-
u_bo
-
Такам забелязах, че тази настройка влиае много на работата на бензина бвигателя нещо го "контри" не иска хубаво да се изфорсира и като покарам 5 мин на бензин вси4ко се оправя осещам че става въпрос за фаза някаква.Но най вероятно мога да питам "qnisZ"Когато кръвта заври, нищо неможе да я охлади
Fiat Bravo_GT 1.8 16v
Коментар
-
Има човек които ги знае на изуст точно стефанелитата но незнам как ще успееш д аго намериш в ланча форума беше milen_z но сега се подвизава в мицубиши мисля че е със същия ник потърси го там мисля че ще ти помогне.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
u_bo
Slavi_Lancia написа:Има човек които ги знае на изуст точно стефанелитата но незнам как ще успееш д аго намериш в ланча форума беше milen_z но сега се подвизава в мицубиши мисля че е със същия ник потърси го там мисля че ще ти помогне.
Коментар
-
u_bo
според http://forums.turbobricks.com/showthread.php?t=29769TI = titanium or turbo intercoolerexcl = excluding
Коментар
-
u_bo
_Ivan_Ivanov_ написа:Ем явно не найстина нещо свързано с настойката на турбо моторите.Следователно не ме интересува понеже аз съм с атмосферен двигател и най добре да не го пипам, че ми се прецаква работата на бензин. мерси много на всички
Коментар
-
Бях чувал хубави неща за бардолинита ГИ със тяхните всякакви възможности за настройки но на мен нетрябва да ми се дава такава власт, че аз докато не направя нещо да не работи и да го оправя със цел забавление няма да го бъде :D. Иначе дали е нормално да има остатъчно изгарящи загове след форс на двигателя, понеже бях направил толкова бедни смесите че да изчезне това нещо но колата не можеше да качи над 120 и по едно време компютъра се разсърди че са му бедни смесите и реши да ми го покаже със светналата лампичка, но като кача нивото на смесите колата върви едва ли не като на бензин но пък препуква това ме дразниКогато кръвта заври, нищо неможе да я охлади
Fiat Bravo_GT 1.8 16v
Коментар
-
u_bo
мойто ГИ не препуква, но пък нямям и възможност за настройка.за Заволи никъде няма нищо, а и сервизите не дават
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар