Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за ЕКУ-то на Стефанели ГИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Програма за ЕКУ-то на Стефанели ГИ

Някой запознат ли е с интерфейса на Програмата за Връзка със ЕКУ-то на ГИ.ИНтересува ме специално параметъра "TI Ex...".Питах момчетата от сервиза и те казаха "Батка тея където ни ги носят дори незнаят за какво е", а аз осещам че е важен параметър понеже забелязах следната закономерност (Когато кача нивото на подаваната газ от газовото ЕКУ в изходните колектори се наблюдава едно изпукване (предизвикано предполагам от изгарящи газове), обаче като овелича стойноста на параметъра ефекта изчезва)Не ме питайте защо си играя с нещо което работи, понеже отговора е лесен "не ми харесва как е настроена от сервиза"Иначе съм доволен от газовата уредба работи си добре намерих си преходник за връзка с ПЦ просто едно RS-232 to TTL и това е и софтуера ми дадоха абе убава работа
    Когато кръвта заври, нищо неможе да я охлади
    Fiat Bravo_GT 1.8 16v

напиши по-подробно, тези многоточия ... ???дай скрийн шотове.

Коментар

Ех дам и аз това мислех, ама нямам а софуера тръгва само когато е закачен за ЕКЮ-то но до утре ще сложа скрийн шот, а за многоточието то не е цяла дума, а четирибукви е точка на края.
      Fiat Bravo_GT 1.8 16v

Коментар

може да питаш колегата с ник /qnisZ/http://forum.fiat-bg.org/privmsg.php?mode=post&u=3725той е по запознат с това иначе друг не вижам да пише и да знае по въпроса
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Такам забелязах, че тази настройка влиае много на работата на бензина бвигателя нещо го "контри" не иска хубаво да се изфорсира и като покарам 5 мин на бензин вси4ко се оправя осещам че става въпрос за фаза някаква.Но най вероятно мога да питам "qnisZ"
          Fiat Bravo_GT 1.8 16v

Коментар

Има човек които ги знае на изуст точно стефанелитата но незнам как ще успееш д аго намериш в ланча форума беше milen_z но сега се подвизава в мицубиши мисля че е със същия ник потърси го там мисля че ще ти помогне.
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
              Има човек които ги знае на изуст точно стефанелитата но незнам как ще успееш д аго намериш в ланча форума беше milen_z но сега се подвизава в мицубиши мисля че е със същия ник потърси го там мисля че ще ти помогне.
              аз му имам ГСМ-а на Милен

Коментар

Ето това са скрийншот-и на интерфейса.Параметъра за когото говоря е TI Excl.Дал съм скрийншот и за бензин и за газ.
                Fiat Bravo_GT 1.8 16v

Коментар

според http://forums.turbobricks.com/showthread.php?t=29769TI = titanium or turbo intercoolerexcl = excluding

Коментар

Ем явно не найстина нещо свързано с настойката на турбо моторите.Следователно не ме интересува понеже аз съм с атмосферен двигател и най добре да не го пипам, че ми се прецаква работата на бензин. мерси много на всички
                    Fiat Bravo_GT 1.8 16v

Коментар

_Ivan_Ivanov_ написа:
                      Ем явно не найстина нещо свързано с настойката на турбо моторите.Следователно не ме интересува понеже аз съм с атмосферен двигател и най добре да не го пипам, че ми се прецаква работата на бензин. мерси много на всички
                      айде ще чакаме отзиви, май си единствения във форума със Стефанели ГИ.

Коментар

Бях чувал хубави неща за бардолинита ГИ със тяхните всякакви възможности за настройки но на мен нетрябва да ми се дава такава власт, че аз докато не направя нещо да не работи и да го оправя със цел забавление няма да го бъде :D. Иначе дали е нормално да има остатъчно изгарящи загове след форс на двигателя, понеже бях направил толкова бедни смесите че да изчезне това нещо но колата не можеше да качи над 120 и по едно време компютъра се разсърди че са му бедни смесите и реши да ми го покаже със светналата лампичка, но като кача нивото на смесите колата върви едва ли не като на бензин но пък препуква това ме дразни
                        Fiat Bravo_GT 1.8 16v

Коментар

мойто ГИ не препуква, но пък нямям и възможност за настройка.за Заволи никъде няма нищо, а и сервизите не дават

Коментар

u_bo написа:
                            мойто ГИ не препуква, но пък нямям и възможност за настройка.за Заволи никъде няма нищо, а и сервизите не дават
                            А на бензин как работи държи ли стабилни обороти още от самото начало??!!
                            Fiat Bravo_GT 1.8 16v

Коментар

Кажи нещо за кабела за връзка е ЕКУ-то. Правил ли си го или си го купил от вносителя?

Коментар

Working...
                              X