Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да сложа ли на Мареата газов инжекцион BARDOLINI

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да сложа ли на Мареата газов инжекцион BARDOLINI

Интересувам се дали да сложа ли на Мареата газов инжекцион BARDOLINI.Двигателя е 1.6 16V.
    Купих си ФИАТ
    http://images.spritmonitor.de/290451.png

....па сложи и
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Re: Да сложа ли на Мареата газов инжекцион BARDOLINI

Vaskokay написа:
      Интересувам се дали да сложа ли на Мареата газов инжекцион BARDOLINI.Двигателя е 1.6 16V.
      Слагай,и аз съм с ГИ колата със същия мотор 1.6 върви добре без допълнителни настройки след монтаж :D вече 22хил.км.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Re: Да сложа ли на Мареата газов инжекцион BARDOLINI

Atanas71 написа:
        Vaskokay написа:
        Слагай,и аз съм с ГИ колата със същия мотор 1.6 върви добре без допълнителни настройки след монтаж :D вече 22хил.км.
        А какъв разход ти дава на газ?
        Купих си ФИАТ
        http://images.spritmonitor.de/290451.png

Коментар

Извънградско с климатик 8-8.5л. при скорост 100-120км./ч. В града около 11л. , казвам около защото не съм правил специално засичане на разхода , мразя ги тези бакшишки истории -5.9-6.1л. Има хора които са болни на тази тема само засичат разни разходи и ако им вдигне разхода със 100 грама веднага пускат тема и се вайкат.Аз съм доволен , а и ГИ не е от титулованите марки затова и нямам проблеми , просто Фобос :D
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
          X