Здравейте, преди седмица реших да си направя профилактика на газовата уредба, както и да сменя въздушния филтър защото пътувам за италия и не ми се искаше фиата да ми прави излишни разходи на газта, все пак минавам около 4000 км. Фиата нямаше никакви проблеми в това отношение до сега, нормален разход и си сменям въздушния филтър на около 5000 км. Смених филтъра сам (правил съм го и преди не е голяма философия) направиха ми реглаж с новия филтър. В момента в който заредих в сърбия усетих че разхода ми на гориво е с около 1-2 л отгоре. Реших че може да е от газта но не е така защото съм минал вече около 2000 км и разхода е висок. Мога ли да направя нещо по въпроса? Може ли филтъра да не съм го сложил добре или да не съм затегнъл добре маркуча който е свързан с кутията за филтъра?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с АГУ на Фиат Браво 1.4 12V
Collapse
X
-
Re: Проблем с АГУ на Фиат Браво 1.4 12В - Помогнете
tiki написа:Здравейте, преди седмица реших да си направя профилактика на газовата уредба, както и да сменя въздушния филтър защото пътувам за италия и не ми се искаше фиата да ми прави излишни разходи на газта, все пак минавам около 4000 км. Фиата нямаше никакви проблеми в това отношение до сега, нормален разход и си сменям въздушния филтър на около 5000 км. Смених филтъра сам (правил съм го и преди не е голяма философия) направиха ми реглаж с новия филтър. В момента в който заредих в сърбия усетих че разхода ми на гориво е с около 1-2 л отгоре. Реших че може да е от газта но не е така защото съм минал вече около 2000 км и разхода е висок. Мога ли да направя нещо по въпроса? Може ли филтъра да не съм го сложил добре или да не съм затегнъл добре маркуча който е свързан с кутията за филтъра?
-
абе само боклуци продават- един с едно съпротивление, друг с друго. при мен е много важно това, защото и без това ми се налага да запушвам малко засмуквания въздух на колата, че да върви. затова спрях да сменям филтъра и всичко се оправи. не го барай тоя филтър поне 10 000 км и ще си редуцираш проблемите с 50%Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар