Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газова Уредба... Въпрос и съвет за избор...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газова Уредба... Въпрос и съвет за избор...

Колеги дайте съвет за Газови уредби на територията на София...Гледам по темите за различни марки се говори(БРЦ, Ловато,Волтран и т.н.) , ама нищо конкретно, какво ще ми препоръчате като съотношение цена/качество...Гледам да мина за момента възможно по-тънко... Благодаря за вниманието...

Re: Газова Уредба... Въпрос и съвет за избор...

BRAVo_O написа:
    Колеги дайте съвет за Газови уредби на територията на София...Гледам по темите за различни марки се говори(БРЦ, Ловато,Волтран и т.н.) , ама нищо конкретно, какво ще ми препоръчате като съотношение цена/качество...Гледам да мина за момента възможно по-тънко... Благодаря за вниманието...
    Кажи на колегите каква е колата поне :D неги карай да гадаят
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
      BRAVo_O написа:
      Кажи на колегите каква е колата поне :D неги карай да гадаят
      хахахах аз в другия фиат форум съм описал, тука ме мързи да повтарям...Фиат Браво 1.4 12в 1998г

Коментар

хахахах аз в другия фиат форум съм описал, тука ме мързи да повтарям...Фиат Браво 1.4 12в 1998г
        Ами то сигурно те мързи да търсиш и да четеш?Този въпрос е обсъждан вече. Потърси!чичо Нено
        Fiat Punto 1,1- 1996г.
        газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Neno Er написа:
          Ами то сигурно те мързи да търсиш и да четеш?Този въпрос е обсъждан вече. Потърси!чичо Нено
          Брей, ти май си ги чел и ги знаеш... Вместо да губиш време да пишеш безсмислени постове, да беше дал конкретен линк или да беше отговорил...На еди коя си улица и номер има еди къф си сервиз, всички там се бутат, пипат супер и са качествени продуктите...Или още по лесно звънни на тоя номер 000000 (разбъркано)Ми търсих и единственото което намерх е незнайно защо стикнатите като важни теми, в които освен да се образовам какво е газова уредба, друго няма... От другите теми само марки се споменават и разходи...

Коментар

Коментар

Working...
            X