Колеги дайте съвет за Газови уредби на територията на София...Гледам по темите за различни марки се говори(БРЦ, Ловато,Волтран и т.н.) , ама нищо конкретно, какво ще ми препоръчате като съотношение цена/качество...Гледам да мина за момента възможно по-тънко... Благодаря за вниманието...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова Уредба... Въпрос и съвет за избор...
Collapse
X
-
Re: Газова Уредба... Въпрос и съвет за избор...
BRAVo_O написа:Колеги дайте съвет за Газови уредби на територията на София...Гледам по темите за различни марки се говори(БРЦ, Ловато,Волтран и т.н.) , ама нищо конкретно, какво ще ми препоръчате като съотношение цена/качество...Гледам да мина за момента възможно по-тънко... Благодаря за вниманието...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Atanas71 написа:BRAVo_O написа:Колеги дайте съвет за Газови уредби на територията на София...Гледам по темите за различни марки се говори(БРЦ, Ловато,Волтран и т.н.) , ама нищо конкретно, какво ще ми препоръчате като съотношение цена/качество...Гледам да мина за момента възможно по-тънко... Благодаря за вниманието...
Коментар
-
Neno Er написа:хахахах аз в другия фиат форум съм описал, тука ме мързи да повтарям...Фиат Браво 1.4 12в 1998г
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар