Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хълцане при ниска скорост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хълцане при ниска скорост

Здравейте колеги,онзи ден ми се случи нещо странно.На връщане от В.Търново заредих газ на Лукойл който се намира малко след Търново на пътя за София.Имах малко газ,но реших да долея.Докато си стигна до Плевен нямах никакви проблеми.Но като влязах в града и се наложи да спра ми започнаха неволите.На всяко тръгване на първа или на втора (по някога и на трета ) предавка на около 2500-3000 обороти започва да прехълцва,все едно не и стига газ.Като се закрепи на по висока скорост,на трета,четвърта или пета предавка няма този проблем.мисля,че или нещо се разцентровало или съм попаднал на много лоша газ?вие какво ще кажете?
    FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.

Заредил си може би от най-некачествената газ която съществува. Аз съм зареждал 4 (!!!) пъти там и имах същите проблеми. Мислих си че е от колата, но при зареждане от друго място всичко е наред. Освен това са те прекарали и в литрите. На пълна бутилка са ме цакали с 3-4 литра.
    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

аз редовно съм слагал от там, но миналата година, сега като нищо да са го изкофтили .. слагам само от ЕКО каквото и да е било
      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

сега съм много озадачен.тази сутринта свърши и обърнах на бензин за да продължа пътя си,но за моя изненада и ужас открих,че колата хълца и на бензиннемога да разбера какво става?

Коментар

днес ходих да видя майстора на който я бях оставил преди 2 дена.каза ми,че всичко изглежда наред,на диагностиката се е показал единствено проблем в ланда сондата,но според него това не е източника на проблема.вече незнам какво да правя,досега винаги я е оправял???ще потърся друг майстор,но съм притеснен сериозно

Коментар

branko_d написа:
            днес ходих да видя майстора на който я бях оставил преди 2 дена.каза ми,че всичко изглежда наред,на диагностиката се е показал единствено проблем в ланда сондата,но според него това не е източника на проблема.вече незнам какво да правя,досега винаги я е оправял???ще потърся друг майстор,но съм притеснен сериозно
            Може би проблем с кабели / свещи.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

сменени са преди 5000 км,а и мисля,че майстора ги е погледнал

Коментар

вчера друг майстор ми каза да отида най-напред на стенд, днес мисля да се опитам някъде, където имат и работят в неделя забелязах на газ, че прекъсва, когато рязко се подаде газ.

Коментар

мога да кажа,че на този етап проблема е решенсмениха ми датчиците на инжекционнаизчистиха грешките от компасега в момента нямам проблем

Коментар

branko_d написа:
                    мога да кажа,че на този етап проблема е решенсмениха ми датчиците на инжекционнаизчистиха грешките от компасега в момента нямам проблем
                    Колко струват тези датчици?Колко за работа?
                    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                    Engine Stamp: 176B9.000
                    Version Code: 176BV
                    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

ами всичко ми стъпи 50лвдо колкото знам 30лв са датчиците10лв е чистенето на грешкилошото е,че все още има проблема.не толкова зле като преди,но все пак продължава да придърпва на ниска предавка на около 2000 обороти

Коментар

Working...
                      X