Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион - проблем. РЕШЕНО - проблем няма вече!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За съжаление не знам какво точно пипна Янко (qnisZ във форума). Човека най-любезно ми обясни какво точно прави, но още тогава не разбрах какво ми говори, защото бях малко скептично настроен, а и ходих 4-5 пъти докато нацели настройката... абе бех се поизнервил доста щото си имаше проблем. Все пак, признавам, Янко си го оправи на 100% и ще го помоля да каже тук във форума (ако желае разбира се) какво точно пипна, помня че повиши някакъв параметър... ама кой ли беше?! Защото доста хора се интересуват как точно се реши проблема и ще бъде интересно да го изкоментираме. Поздрави на всички от форума и шофирайте внимателно!
    Brava 1.2, 16V, 2000
    Ex: Golf 2, 1.3

Коментар

Как да ви обясня какво точно съм правил? Това не е толкова просто работа, пипам по МАП таблицата свалям с преблизително 30% стойностите за тихите обороти. От там на сетне компа си знае работата. :D

Коментар

Я и аз да се запиша тук пак Писах, че моята Дедра и преди да сложа ГИ-то гаснеше сутрин при палене и палеше от втория път.От доста време обаче никога не е гаснала. Спря да гасне известно време след като сложих ГИ-то и Янко ми го донастройва.

Коментар

Working...
        X