колеги карам браво 1.8 GT със стария метален дебитометър.казаха че няма къде да сложат киалки за АГУ и трябвало ГИ да сложат. дали да не рискувам и да си сложа обикновенно АГУ .. пък, ако гръмне дебитометъра да гръмне.
колеги карам браво 1.8 Гт със стария метален дебитометър.казаха че няма къде да сложат киалки за АГУ и трябвало ГИ да сложат. дали да не рискувам и да си сложа обикновенно АГУ .. пък ако гръмне дебитометъра да гръмне.
Ако имаш възможност слагай ГИ така забравяш за проблемите които създава обикновената АГУ и само караш , естествено ако е монтирана и регулирана грамотно. Лично за мен колкото и да ме обеждават че ставало и с обикновена АГУ и нямало проблеми не съм съгласен. Успех.
колеги карам браво 1.8 Гт със стария метален дебитометър.казаха че няма къде да сложат киалки за АГУ и трябвало ГИ да сложат. дали да не рискувам и да си сложа обикновенно АГУ .. пък ако гръмне дебитометъра да гръмне.
Ако колекторните ти тръби са метални, няма никакъв проблем да ти сложат обикновена газова уредба. Кихалки няма да е нужно да слагат - ще сложат един предпазен клапан след дебитомера и готово.
Коментар