Здравейте колеги,въпроса ми е има ли начин да разбера дали имам ламбда контрол или емулатор на дюзите на газовата, без да ходя до човека, който ми е слагал газовата ?? Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за емулатор и ламбда на газова
Collapse
X
-
deadairplane
-
Re: Въпрос за емулатор и ламбда на газова
deadairplane написа:B1keP_B0y написа:Здравейте колеги,въпроса ми е има ли начин да разбера дали имам ламбда контрол или емулатор на дюзите на газовата, без да ходя до човека който ми е слагал газовата ?? МерсиRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
deadairplane
-
кофти :/ все повече изненади изкачат от този автомобил. къде стои тази резонаторна кутия вляво или вдясно на резервоара за хидравличната течност ? п.с. газаджията ми беше казал, че за такива ’взривове’ е онази клапа на тръбата след възд. филтър която изскача към изпарителяRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:B1keP_B0y написа:кофти :/ все повече изненади изкачат от този автомобил. къде стои тази резонаторна кутия вляво или вдясно на резервоара за хидравличната течност ?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
deadairplane
-
не неуспях :/ ще потърся отново утре, но газовата беше за 480лв (несъм я карал аз да се монтира), така че се съмнявам . Колкото до компа, според мен има ефект, но незнам колко добър. По принцип придърпва на ниски обороти ( до 2000 ) и без диагностика 90% е сигурно че са дюзи. Сега след ’ресета’ на ЕКУто имам чувството че не придърпва, но пък и не е толкова пъргава колкото беше до вчера.. (залепяше ме по стабилно за седалката особено над 2000 2500 оборота). странна работа :/Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
Re: Въпрос за емулатор и ламбда на газова
deadairplane написа:B1keP_B0y написа:Здравейте колеги,въпроса ми е има ли начин да разбера дали имам ламбда контрол или емулатор на дюзите на газовата, без да ходя до човека който ми е слагал газовата ?? Мерси
Коментар
-
deadairplane
-
не свети на бенз лампата, макар че както писах по горе мисля че са зацапани дюзите и се двийи много по спряно в сравнение от когато я купих. в момента на газ набира по същия начин както на бензин, докато преди когато се пънеше включвах на бенз. и го имах за турбо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 а още като изкочи проблема, първото което ме посъветва 1 колега ( някой от модераторите) беше да ресетна компа с акумулатора , с 5 месечно закъснение направих този опит и може наистина да си внушавамRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар