здравейте колеги имам фиат брава 1.4/12в 97 преди около 2 месеца сложих агу без симулатор.мап и т.нт.съответно се появиха и първите проблеми с оборотите на двг.карам само на газ и несмея да превключа на бензин защото оборотите стават 2000 и немога да ги сваля ни на газ ни на бензин дори и след откачане на +на акомулатора чак след ден два каране на газ се оправя сама та питането ми е ако сложа само симулатор на дюзи ще стане ли номера без ламбда контрол.двама познати ми препоръчаха тази АРГУС ДО ОРИОНАКО МОЖЕ МАЛКО ОТЗИВИ ЗА ТЕЗИ МАЙСТОРИ ЧИТАВИЛИ СА БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мнения за диагностика на агу при ф.аргус
Collapse
X
-
Без емулатор на дюзите хич не е добре. Трябва да му сложиш за да има нещо което да лъже ЕКУ-то на автомобила, че си на бензин докато си на ГАЗ. Иначе освен всичко друго и разхода на гориво се увеличава.Добри са газаджиите под моста Чавдар. Като караш по Дондуков посока моста, последната вдясно, после втората вляво и като караш по нея от дясната страна има 15- 20 гаража наредени. Там е. Половината таксиметрови в София ходят там. Добри са ама мнооого заети и може да се наложи час да си записваш.Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар