Здравейте,Проблемът с колата е следния: припуква като карам на метан и губеше мощност при каране на бензин. Бях на диагностика и се оказа ламбда сонда. Сменихме я, но не сме чистили компютъра от грешки. Въпросът ми е след като компютъра не е изчистен означава ли, че все едно карам със старата сонда и дали изобщо е приел, че има нова. Налага ли се чистене и това чистене дали може да се получи само с махането на клемите на акумолатора? Знам, че може да е малко глупав въпроса, но тъй като нищо не ми е ясно ще се радвам ако някой от разбиращите ми обясни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Припукване при каране на метан (Палио 1.2)
Collapse
X
-
Re: Припукване при каране на метан (Палио 1.2)
trex_82 написа:Здравейте,Проблемът с колата е следния: припуква като карам на метан и губеше мощност при каране на бензин. Бях на диагностика и се оказа ламбда сонда. Сменихме я, но не сме чистили компютъра от грешки. Въпросът ми е след като компютъра не е изчистен означава ли, че все едно карам със старата сонда и дали изобщо е приел, че има нова. Налага ли се чистене и това чистене дали може да се получи само с махането на клемите на акумолатора? Знам, че може да е малко глупав въпроса, но тъй като нищо не ми е ясно ще се радвам ако някой от разбиращите ми обясни.Fiat LINEA
-
Проблема е, че немога да сменя свещите тъй като едната не може да се развие. Майстора го беше страх да не се счупи и се отказа, понеже ако се счупи трябва да се сваля главата. Възможно ли е със някаква настройка да се оправи? И ако може да ми препуръчате място където правят такава настройка на метан (метановата уретба е Тартарини)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар