Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свестен газ сервиз в София?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свестен газ сервиз в София?

Моля Ви дайте координати на свестен газ сервиз в София - трябва ми донастройка на газовата уредба, защото когато е студена, гасне на газ - не държи оборотите (като загрее се оправя) и харчи като змей - около 13/100 градско, при положение, че сега е "мъртъв сезон" и няма големи задръствания по софийските улици..... П.С. Колата е Пунтото от подписа - пълна инжекция е, с обикновена газова уредба е.Благодаря предварително за всички отговори!
    Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Свестен сервиз мога д ати препоръчам в Дупница!
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Мерси, но искам координати на такъв в София

Коментар

Коментар

13/100 не е толкова много. Все пак си взела колата наскоро и докато свикнеш ще мине време. Зависи и от газостанцията също. Но това с гасненето трябва да се види на сервиз. Палиш ли първо на бензин и след колко време превключваш на газ?
          FIAT BRAVO II 1.4 GPL
          FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
          FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
          FIAT UNO 1.5

Коментар

Колата не съм я взела скоро, имам я от 2005г, а скоро сложих газова Паля първо на бензин, с автоматичен превключвател съм - изчаквам около 1 мин. да поработи на бензин и като подам газ, се превключва автоматично на газ - точно при това превключване гасне (но само докато е студена, когато загрее мн.добре, няма такъв проблем)

Коментар

Преминаването газ-бензин е хубаво да става в движение. Предполагам, че ти превключва като минеш над определени обороти ( напр. 3000)
              Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
              MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
              Engine Stamp: 176B9.000
              Version Code: 176BV
              Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Мойта газова я сложих в Левски Г преди половин година и съм доволен до сега нямам проблеми. Казаха че правят и диагностика. Сервиза ми го препоръча един познат, който има няколко служебни коли и всичките се движат с газово от там, освен това и бакшиши са ми г опрепоръчвали което е показателно Той се намира като тръгнеш по Владимир Вазов от центъра кум изхода на София. Като минеш Герена имаш едно спускане и светофар, на него продължаваш направо и на следващия светофар който е на не повече от 150 метра от първия правиш обратен. Като направиш обратен сервиза ти се пада отдясно има голям надпис ГАЗОВИ И МЕТАНОВИ УРЕДБИ на оранжев фон. Стискам палци
                Brava 103HP
                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

easylife написа:
                  Преминаването газ-бензин е хубаво да става в движение. Предполагам, че ти превключва като минеш над определени обороти ( напр. 3000)
                  Пробвах по този начин, да превключвам в движение - не чакам колата да загрее на бензин и да подавам газ на място и е доста по-добре - почти не гасне при потегляне (освен ако веднага след превключването от бензин на газ не се наложи рязко да спра, примерно ако идва кола зад мен докато излизам на задна от паркинга; иначе при плавно потегляне, без спиране, се превключва в движение и не гасне - има леко придръпване понякога, но предполагам, че това се получва в момента когато са се смесили газ и бензин, докато се изчисти и премине изцяло на газ)

Коментар

Цялата работа може да е че компютъра на колата, още не е свикнал с газовото. Като свикне може да се оправят нещата. Аз като смених лагери на алтернатора, те вече не оказват съпротивление на въртенето и колата държеше 1100 оборота при загряла. Днес вече е наред - 850 - 900. А за газовото - гледам да мина един- два светофара на бензин и после в движение на трета или четвърта превключвам на газ.
                    FIAT BRAVO II 1.4 GPL
                    FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
                    FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
                    FIAT UNO 1.5

Коментар

Остава да отида да ми регулират малко притока на газ - сега хем набира мудно според мен, хем ми се струва голям разхода (при положение, че на бензин харчи 8-9/100 с включен климатик, на газ 13/100 без климатик ) ... в събота мисля да я водя "лекар", ще пиша за резултата.

Коментар

Пиши да го видим. Аз съм със същите разходи като тебе. Ако ти свалят 1-2 литра ще отида и аз ... ама не вярвам.
                        Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
                        MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
                        Engine Stamp: 176B9.000
                        Version Code: 176BV
                        Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

stanleyhacker написа:
                          Цялата работа може да е че компютъра на колата, още не е свикнал с газовото. Като свикне може да се оправят нещата. Аз като смених лагери на алтернатора, те вече не оказват съпротивление на въртенето и колата държеше 1100 оборота при загряла. Днес вече е наред - 850 - 900. А за газовото - гледам да мина един- два светофара на бензин и после в движение на трета или четвърта превключвам на газ.
                          За газови настройки ви препоръчвам сервиз "Сашогаз",намира се в Хаджи Димитър срещу Фантастико,или ако караш по Вл.Вазов на сфетофара на герена завиваш на ляво и след следващия сфетофар на около 200м. от дясната страна е сервиза.
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Working...
                          X