Моля Ви дайте координати на свестен газ сервиз в София - трябва ми донастройка на газовата уредба, защото когато е студена, гасне на газ - не държи оборотите (като загрее се оправя) и харчи като змей - около 13/100 градско, при положение, че сега е "мъртъв сезон" и няма големи задръствания по софийските улици..... П.С. Колата е Пунтото от подписа - пълна инжекция е, с обикновена газова уредба е.Благодаря предварително за всички отговори!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свестен газ сервиз в София?
Collapse
X
-
Свестен сервиз мога д ати препоръчам в Дупница!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
13/100 не е толкова много. Все пак си взела колата наскоро и докато свикнеш ще мине време. Зависи и от газостанцията също. Но това с гасненето трябва да се види на сервиз. Палиш ли първо на бензин и след колко време превключваш на газ?FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Колата не съм я взела скоро, имам я от 2005г, а скоро сложих газова Паля първо на бензин, с автоматичен превключвател съм - изчаквам около 1 мин. да поработи на бензин и като подам газ, се превключва автоматично на газ - точно при това превключване гасне (но само докато е студена, когато загрее мн.добре, няма такъв проблем)Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Преминаването газ-бензин е хубаво да става в движение. Предполагам, че ти превключва като минеш над определени обороти ( напр. 3000)Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Мойта газова я сложих в Левски Г преди половин година и съм доволен до сега нямам проблеми. Казаха че правят и диагностика. Сервиза ми го препоръча един познат, който има няколко служебни коли и всичките се движат с газово от там, освен това и бакшиши са ми г опрепоръчвали което е показателно Той се намира като тръгнеш по Владимир Вазов от центъра кум изхода на София. Като минеш Герена имаш едно спускане и светофар, на него продължаваш направо и на следващия светофар който е на не повече от 150 метра от първия правиш обратен. Като направиш обратен сервиза ти се пада отдясно има голям надпис ГАЗОВИ И МЕТАНОВИ УРЕДБИ на оранжев фон. Стискам палциBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
easylife написа:Преминаването газ-бензин е хубаво да става в движение. Предполагам, че ти превключва като минеш над определени обороти ( напр. 3000)Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Цялата работа може да е че компютъра на колата, още не е свикнал с газовото. Като свикне може да се оправят нещата. Аз като смених лагери на алтернатора, те вече не оказват съпротивление на въртенето и колата държеше 1100 оборота при загряла. Днес вече е наред - 850 - 900. А за газовото - гледам да мина един- два светофара на бензин и после в движение на трета или четвърта превключвам на газ.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Остава да отида да ми регулират малко притока на газ - сега хем набира мудно според мен, хем ми се струва голям разхода (при положение, че на бензин харчи 8-9/100 с включен климатик, на газ 13/100 без климатик ) ... в събота мисля да я водя "лекар", ще пиша за резултата.Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
stanleyhacker написа:Цялата работа може да е че компютъра на колата, още не е свикнал с газовото. Като свикне може да се оправят нещата. Аз като смених лагери на алтернатора, те вече не оказват съпротивление на въртенето и колата държеше 1100 оборота при загряла. Днес вече е наред - 850 - 900. А за газовото - гледам да мина един- два светофара на бензин и после в движение на трета или четвърта превключвам на газ.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар