Synthy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газта била течна като отвориш бутилката?!
Collapse
X
-
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
ivchotr написа:Газта в бутилката си стои течна и това е неопровержим факт. Виждал съм го многократно. Няма какво да спорим и да си отваряме сондите. Който не вярва - да пробва. Както е казал народът - око да види, ръка да пипне. Просто след такава манипулация е хубаво да се мине през газостанция за да се заредят един - два литра, за да се вдигне налягането в бутилката, което ще се е изравнило с атмосферното при отварянето и. Все пак нещо трябва да изтика газта до изпарителя, нали? Между другото, това е и начинът някои газостанции да ментосват със зарежданото гориво - вкарват повече сгъстен въздух, отколкото газ. Случвало ми се е да ми напълнят бутилката с 3-5 литра свръх производствения и максимален обем, като се има предвид, че поплавъкът си е вътре, а пък той отнема няколко литра/с резерва място, оставен за в случай, че бутилката е изложена на висока температура/.
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:tinalex написа:Колега,благодаря ти за разясненията.Сигурно си прав,а аз греша.Само че не мога да разбера защо е този тон.Като ти гледам постовете си интелигентно момче,а този тон подхожда повече на човек,който знае едно-две нещица и ги разяснява с нетърпящ възражения тон.Недей така.Това все пак е форум за любители и мненията не винаги са технически издържани.А и беше извън темата.Караш ме да не се чудя повече защо има два форума на ФИАТ.А пък не искам да се замислям защо точно на ФИАТ са два.Хайде остани си със здраве.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
deadairplane
-
Ей, това фиатаджиите били башкъ физици, както би се изразил чистокръвен българин :D В крайна сметка практиката показва, че газът си стои спокойно в бутилката, стига наистина наоколо да няма заклети пушачи или командоси с нагорещени калашнициFiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
Така значи газта се вкара в бутилката под налягане и газта е ТЕЧНА и върви течна до изпарителя там вече газта се подгрява от водата която върви през изпарителя и се изпарява ако решите да си отваряте бутилката в която има газ задължително да е на открито място и най-добре на около да няма хора да не би да мине някои с цигара че ще ви гледаме по новините преди да отвиете болтовете на сондата отвийте врътката която пуска газ към изпарителя и изчакайте да спадне налягането в бутилката но най-добре идете в сервиз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар