Здравейте, колеги искам да ви попитам дали е нормален моят разход на газ понеже агу-то ми е ново обикновенна газова с емулаторите,та значи взимам колата от сервиза в вторник и пълна бутилката до горе 30лт газ.До петък работа насам натам и общо 120км само градско каране без ръчкане и вечерта понеже пътувах за велинград отивам да допълня бутилката на същата газ станция и ми сипват 12лт.Малко странно 10/100 градско(струва ми се че нея напълниха докрай понеже пистолета не удря в края на бутилката а почва да сипва по по-бавно и момичето каза готов си 12 лт).И така аз със пълна уж бутилка тръгвам и днеска се връщам и хоп на 290км от зареждането колата угасна за газ и аз на бензин до първото омв и сипах 30лт газ. т.е сметката излиза за 290км 30лт газ тоест 10.2 изванградско което ми се струва много при условие че съм карал в по големите периоди от времето с 120км/ч - 130км/ч.Или ако го сметна по друг начин общо 410км смесено каране(120градско,290 изванградско)и общо 42 литра газ което излиза 10.2 на 100 смесен разход.Как ви се виждат тези цифри в нормите ли съм или да ходя за финна настройка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за разход на Браво
Collapse
X
-
аз съм на 13 градско с малко ръчкане и на 14 извънградско пада на 8 та и малко от долу като карането ми е от 90-150 и само на педал защото по инерция почва да падат оборотите от притука на въздуха1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
Дълго - 8/100Градско - 12-15/100 - зависи от режима и мястото където карам.Колата е 1,4 12в, с емуалтори и ламбда контрол.Без ламбда контрола - по кило нагоре.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Дълго - 8/100Градско - 12-15/100 - зависи от режима и мястото където карам.Колата е 1,4 12в, с емуалтори и ламбда контрол.Без ламбда контрола - по кило нагоре.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Yavor написа:Дълго - 8/100Градско - 12-15/100 - зависи от режима и мястото където карам.Колата е 1,4 12в, с емуалтори и ламбда контрол.Без ламбда контрола - по кило нагоре.Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Re: Питане за разход на Браво
Harzulov написа:Здравейте, колеги искам да ви попитам дали е нормален моят разход на газ понеже агу-то ми е ново обикновенна газова с емулаторите,та значи взимам колата от сервиза в вторник и пълна бутилката до горе 30лт газ.До петък работа насам натам и общо 120км само градско каране без ръчкане и вечерта понеже пътувах за велинград отивам да допълня бутилката на същата газ станция и ми сипват 12лт.Малко странно 10/100 градско(струва ми се че нея напълниха докрай понеже пистолета не удря в края на бутилката а почва да сипва по по-бавно и момичето каза готов си 12 лт).И така аз със пълна уж бутилка тръгвам и днеска се връщам и хоп на 290км от зареждането колата угасна за газ и аз на бензин до първото омв и сипах 30лт газ. т.е сметката излиза за 290км 30лт газ тоест 10.2 изванградско което ми се струва много при условие че съм карал в по големите периоди от времето с 120км/ч - 130км/ч.Или ако го сметна по друг начин общо 410км смесено каране(120градско,290 изванградско)и общо 42 литра газ което излиза 10.2 на 100 смесен разход.Как ви се виждат тези цифри в нормите ли съм или да ходя за финна настройка.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:biker_81 написа:van_dal написа:При мен 10 в градаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
deadairplane
-
Здравейте!Скоро си купих браво 1.4 12v и ми гори адски много газ-17 градско и 12 извън града.Ходих на 7 газаджии, 3 пъти я качваха на компютър и казват,че всичко си е ок.Смених й въздушния филтър,махнах катализатора и все така.Говорих и с бившия собственик-при него е горила 8 градско и 6 извън,което естествено може и да не е вярно,но няма за какво да ме лъже,аз вече съм я купила.Зареждала съм я на три различни бензиностанции от една и съща колонка по няколко пъти и пак така.Моля помогнете,вече не знам какво да правя.
Коментар
-
aksi написа:Здравейте!Скоро си купих браво 1.4 12v и ми гори адски много газ-17 градско и 12 извън града.Ходих на 7 газаджии, 3 пъти я качваха на компютър и казват,че всичко си е ок.Смених й въздушния филтър,махнах катализатора и все така.Говорих и с бившия собственик-при него е горила 8 градско и 6 извън,което естествено може и да не е вярно,но няма за какво да ме лъже,аз вече съм я купила.Зареждала съм я на три различни бензиностанции от една и съща колонка по няколко пъти и пак така.Моля помогнете,вече не знам какво да правя.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар