Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да настроя превключването на газ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мене врътката се оказа на клапана на бутилката. Върти се без отверка - с ръка.
    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
    Engine Stamp: 176B9.000
    Version Code: 176BV
    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Аз като гледам при мен до бутилката не отиват никакви кабели, следователно не е от там.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
        И аз гледах на моя превключвател и никъде няма врътка или нещо подобно, май ще ходя при газаджията да ми я настрои, лошото е че е на 30км. и не ми се разкарва.
        колега, като гледах сам напипах само до куплунга една дупчица, иначе не се виждше да е там винтчето. Розалин махна превключвателя, обърна го и точно в тази дупчица имаше винт с който го регулира и сега на 1800 - 2000 сменя огледай си хубаво превкючвателчето в крката или където е монтирано
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Ако си от Велико Търново наистина, газаджията който ще ти помогне бързо и компетентно е Мозъка. Сервизът му все още се намира над Военното училище. Някои коли трябва да се настройват с компютър. Моята е така - има си електроника и за газта.
          Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
          Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

ivchotr написа:
            Ако си от Велико Търново наистина, газаджията който ще ти помогне бързо и компетентно е Мозъка. Сервизът му все още се намира над Военното училище. Някои коли трябва да се настройват с компютър. Моята е така - има си електроника и за газта.
            Мозъка го познавам и постоянно е затрупан от работа, пък и въпроса е да се мине тънко затова искам сам да си го наглася, единствената електроника по моята уредба е емулатор за ламбда и дюзи.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
            X