с две думи мога ли да си сложа обикновенно газово на този двигател щото ако са метални надявам се да няма проблеми за газово за 500 600 лева
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
с какви колектори са fiat bravo 1.2 16v
Collapse
X
-
Колега дали е с пластмасови или с метални колектори все тая , винаги има вероятност да гърми.Просто при пластмасовите една сериозна детонация ще ги разцепи.Обикновена газова за 600 лева може да ти направи сериозни проблеми а един ГИ за 1200 ще ти спести проблемите и няма да се биеш по главата:"Що не дадах още 600 та ся да търся колектор , дебитомер и майстор....." 1,2 16V е след ’98 което ме навежда на 90% че е с пластмасов колетор -> гледам че всички от форума на 1.2 слагат ГИ.
-
npace написа:Колега дали е с пластмасови или с метални колектори все тая , винаги има вероятност да гърми.Просто при пластмасовите една сериозна детонация ще ги разцепи.Обикновена газова за 600 лева може да ти направи сериозни проблеми а един ГИ за 1200 ще ти спести проблемите и няма да се биеш по главата:"Що не дадах още 600 та ся да търся колектор , дебитомер и майстор....." 1,2 16V е след ’98 което ме навежда на 90% че е с пластмасов колетор -> гледам че всички от форума на 1.2 слагат ГИ.
Коментар
-
levski_bs написа:npace написа:Колега дали е с пластмасови или с метални колектори все тая , винаги има вероятност да гърми.Просто при пластмасовите една сериозна детонация ще ги разцепи.Обикновена газова за 600 лева може да ти направи сериозни проблеми а един ГИ за 1200 ще ти спести проблемите и няма да се биеш по главата:"Що не дадах още 600 та ся да търся колектор , дебитомер и майстор....." 1,2 16V е след ’98 което ме навежда на 90% че е с пластмасов колетор -> гледам че всички от форума на 1.2 слагат ГИ.
Коментар
-
npace написа:levski_bs написа:npace написа:Колега дали е с пластмасови или с метални колектори все тая , винаги има вероятност да гърми.Просто при пластмасовите една сериозна детонация ще ги разцепи.Обикновена газова за 600 лева може да ти направи сериозни проблеми а един ГИ за 1200 ще ти спести проблемите и няма да се биеш по главата:"Що не дадах още 600 та ся да търся колектор , дебитомер и майстор....." 1,2 16V е след ’98 което ме навежда на 90% че е с пластмасов колетор -> гледам че всички от форума на 1.2 слагат ГИ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар