преди седмица заредих на Опет в бургаския квартал Победа / Комлука /... даде ми разход 6.6 на 100 газ при градско/извънградско 50 на 50%...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газстанции за хвалене...
Collapse
X
-
Нещо ти се е случило невероятно я отиди и зареди пак и тогава ще говорим , ако не докажеш тоя разход поне 3 пити не е много сигурно какво се е случило. Сигурен съм че при следващо зареждане от там няма да си така удивен от разхода, не че газстанцията е лоша ами просто по веригата е изгърмял бушон Обаче не ви ли прави впечатление че последно време колите ви горят странно много на газ, бати мушерниците правят някви магарии и измами с газта и много народ се оплаква че разхода е скочил. Е на аз ланчата вече под 12 немога да я сваля а преди гореше 10.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
stanleyhacker написа:Варненския регион е много зле. единствено на ЕКО-то като че ли долу-горе добре работата.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Нещо ти се е случило невероятно Smile я отиди и зареди пак и тогава ще говорим , ако не докажеш тоя разход поне 3 пити не е много сигурно какво се е случило. Сигурен съм че при следващо зареждане от там няма да си така удивен от разхода, не че газстанцията е лоша ами просто по веригата е изгърмял бушон Smile Обаче не ви ли прави впечатление че последно време колите ви горят странно много на газ, бати мушерниците правят някви магарии и измами с газта и много народ се оплаква че разхода е скочил. Е на аз ланчата вече под 12 немога да я сваля а преди гореше 10.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Един колека изказа съмнение за газта в ЕКО - зареждали я от Кълвача и приличала повече на битова газ отколкото на автомобилна - имало повече бутан! Слави е прав - допреди 1-2 години и аз гоних среден разход градско 10,5 - 11 ама сега 12 - 13! Има нещо гнило в Дания! Как разбрах ли? Ами мирише на газ бе колеги!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Колеги няма лоша газ просто зареждайте там от където ви идва по на далавера.На мен от ЕКО ми гори 11-13 в зависимост от карането а от всички други под 15 са митове и легенди.Факт е че от ШЕЛ колата върви повече и гори повече но АГУ-то е сложено за икономия а не за вървеж.От тази седмица започвам да тествам Блу Форс щото ми я нахвалиха а аз съм резервиран към нея.След известно каране ще видим дали има някъв ефект.
Коментар
-
20 литра си заредила на бензиностанцията ли да разбираме? Защото ако е 20 литра бутилката, тя се пълни 16 литра. Но при всички положения разхода е много голям. Не казваш какъв е двигателя, ако е 2.0 - 16л./100км са си в реда на нещата.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
Ами като свърши газта и отидеш на газостанцията (на бензин) - запази касовото бонче (защото иначе няма да запомниш ) и виж колко газ са ти наляли. Нулирай дневния километраж (също да не забравиш) и като свърши пак - смятай (с елка или какулатор) . Сега по-сериозно газ се пълни по-малко за да има къде да се разширява, когато оставиш колата на слънце. В началото докато свикнеш с колата ще похарчва, можем да говорим за истински разход, след 2 месеца. И чак тогава ще говорим за повреди. Зареждай от ЕКО, там като че ли има най-малко недоволни.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
А защо се зареждат 16 л?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар